Kan je bestellen bij IKEA?

Kan je bestellen bij IKEA?

Met Bestellen & Ophalen kan je je producten online kopen via IKEA.nl en daarna zelf ophalen in een IKEA winkel naar keuze. Je kan je online bestelling in een vestiging naar keuze ophalen als de voorraad dit toelaat. Op de lokale webpagina van jouw IKEA winkel vind je informatie waar jij je bestelling kan ophalen.

Is IKEA druk?

Voor de winkels zijn dranghekken geplaatst en Ikea heeft met tape lijnen op de grond aangebracht zodat klanten voldoende afstand bewaren. “Het is druk, maar we hebben de situatie onder controle”, zegt een woordvoerster van Ikea. “Klanten houden zich goed aan de anderhalve meter afstand, iedereen staat netjes in de rij.

Kan IKEA leveren?

Wij leveren artikelen* in alle maten op de bovenverdieping, in één ruimte van je keuze per vrachtwagen via onze transportpartner. Van de 4e tot en met de 6e verdieping leveren we maximaal 250 kg.

Wat is de levertijd van Ikea?

Als je in de winkel een bestelling hebt geplaatst en de bestelling laat verzamelen en thuisbezorgen, dan leveren wij jouw aankopen op een met jou afgesproken datum en tijdsblok. In de meeste gevallen wordt het op dezelfde dag of de dag erna al bezorgd. Je kan je afgesproken bezorgtijd terugzien op de orderbevestiging.

Hoelang winkelen bij Ikea?

Winkelen bij IKEA Onze winkels sluiten om 16:30 uur. Zo is de laatste klant om 17:00 uur buiten. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Houd 1,5 meter afstand.

Kun je weer eten bij Ikea?

Per 1 september gaan de restaurants van Ikea weer open. De woonwinkel sloot de restaurants half maart vanwege het coronavirus. Horecagelegenheden mochten per 1 juni weer open, maar Ikea hield de restaurantdeuren gesloten.

Wat zijn de leveringskosten van Ikea?

De verzendkosten variëren van € 2.99 en € 9.99 voor een pakketzending en vanaf € 29. – wanneer je bestelling met een vrachtwagen wordt geleverd. Als je bestelling aan de volgende voorwaarden voldoet, kan de levering per pakket plaatsvinden: Pakketpost 0 t/m 15 kg kost € 2.99.

Related Posts