Kan je bij een reisbureau contant betalen?

Kan je bij een reisbureau contant betalen?

Contant betalen kan, maar heeft niet de voorkeur i.v.m. de veiligheid. Als de betaling in de winkel of online met iDEAL, creditcard of Bancontact/Mister Cash gelukt is zie je dit binnen enkele minuten in Mijn TUI. Houd rekening met extra kosten bij betaling met een American Express creditcard.

Wat gebeurt er als ik mijn reis niet betaal?

Niet betalen als uw aanbieder annuleert Mogelijk geeft die zelf al aan dat u niet meer hoeft te betalen, omdat zij de reis zelf moeten annuleren. Als de aanbieder de reis niet uitvoert, hoeft u er ook niet voor te betalen. Als u al iets betaald had, hebt u recht op geld terug.

Wat is een normale aanbetaling voor vakantie?

In de meeste gevallen geldt voor een vliegvakantie een aanbetaling van 20-35%, afhankelijk van de geselecteerde vakantie en de uitvoerende reisorganisatie. Boek jij een last minute vakantie met vertrek binnen zes weken? Dan wordt er altijd gevraagd om een 100% betaling van jouw reis.

Lees ook:   What was Minecraft called in 2009?

Kan je een ticket in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk een reis (m.u.v. losse vliegtickets) in termijnen te betalen. Als je meer dan 6 weken voor vertrek boekt, kan eerst alleen een aanbetaling gedaan worden. Heb je een los vliegticket geboekt dan moet dit altijd in 1x betaald worden ongeacht het tijdstip van boeking.

Hoeveel bedraagt het voorschot bij Sunweb?

Het voorschot bedraagt 30% van de reissom. Ook dienen de kosten van de annuleringsverzekering en de eventuele reserveringskosten direct te worden voldaan. Het saldobedrag dient zes weken voor vertrek aan Sunweb.be betaald te zijn.

Kan ik vakantie annuleren als ik corona heb?

Overleg met de verhuurder van uw vakantieadres of met de reisorganisatie als u uw vakantie wilt annuleren door coronamaatregelen. U kunt mogelijk terecht bij uw annuleringsverzekeraar. Voor reisvouchers bij geannuleerde pakketreizen door corona gelden voorwaarden.

Hoeveel voorschot betalen bij reis?

Het voorschot bedoeld in art. 6 van de Algemene voorwaarden is afhankelijk van het tijdstip en de aard van de reservering. a) In geval van reservering meer dan 42 dagen voor de vertrekdag: 30% van de reissom bij ontvangst van de bevestiging, met een minimum van € 100 per dossier (*).

Related Posts