Kan je op een iPod Touch WhatsApp?

Kan je op een iPod Touch WhatsApp?

Een iPod Touch/iPad wordt niet officieel ondersteund. Ja, je kon een tijdje geleden Whatsappen via een andere weg door gebruik te maken van de iPod configuratie utility. Zo had een vriendin Whatsapp op haar 4e generatie iPod touch. De iPhone configuration utility kan het installeren voor je.

Waarom is er geen WhatsApp voor iPad?

Waarom geen WhatsApp iPad app? Waarom er nog steeds geen officiële app beschikbaar is voor de iPad is een raadsel. Wellicht zit het probleem in de verificatie en koppeling. Gelukkig heeft WhatsApp begin juni 2021 bekend gemaakt dat de chat-app binnenkort ondersteuning krijgt voor meerdere apparaten.

Kan WhatsApp op iPad en iPhone?

De iOS-versie van WhatsApp is officieel alleen voor de iPhone beschikbaar. De app installeren op de iPad gaat dus niet zomaar. Gelukkig is het dankzij WhatsApp Web tóch mogelijk om de chatdienst op een iPad te gebruiken.

Kun je WhatsApp op je tablet?

Zo kun je WhatsApp los gebruiken op meerdere apparaten, zoals je tablet, tegelijk. Je kunt dus sinds kort WhatsApp Web los gebruiken van je telefoon. Zo gebruik je WhatsApp Web op je tablet: Open de browser-app van je tablet.

Kan ik WhatsApp gebruiken zonder simkaart?

WhatsApp is gekoppeld aan je telefoonnummer en dus aan je simkaart. Die zit alleen al in je smartphone en de meeste tablets hebben überhaupt geen simkaartslot. Via de app Tablet Messenger gebruik je toch WhatsApp, zonder extra simkaart. Hiermee krijg je via WhatsApp Web toegang tot al je gesprekken en contacten.

Hoe maak ik een snelkoppeling op een iPad?

Open de site die op het Beginscherm moet komen. Tik onderin (bij de iPad bovenin) op de Deelknop. Dat is het pictogram van een vierkant met het pijltje naar boven. Tik op Zet op beginscherm.

Kan ik WhatsApp op mijn tablet zetten?

Ga op je tablet naar de Google Play Store en download de app Tablet Messenger. Wanneer je de app opent, zie je een grote QR code. Scan deze met WhatsApp via je smartphone.

Welke app voor iPad WhatsApp?

WhatsApp ‘ installeren’ Je kunt WhatsApp dus nog niet officieel op je iPad installeren. Het enige dat je kunt doen is de webinterface openen in Safari (of een andere browser-app).

Hoe WhatsApp koppelen aan tablet?

Open WhatsApp op je smartphone en klik rechtsboven op de 3 puntjes. Selecteer vervolgens ‘Gekoppelde apparaten’ en tik op ‘Een apparaat koppelen’. Je camera start automatisch op. Scan hiermee de QR code op je tablet.

Related Posts