Kun je online bestellen bij Makro?

Kun je online bestellen bij Makro?

Bestel het beste van Makro online Bestel nu online je inkopen en kies uit de opties afhalen of bezorgen. Op deze manier heb je snel en makkelijk al je inkopen in huis.

Kan je zonder Makro pas naar binnen?

Om te shoppen in een Makro, Sligro of Hanos moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Sinds half oktober kan de particulier tijdelijk wel zonder pasje terecht in de groothandel. Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) vroeg het kabinet de regels op te schorten.

Is de Makro helemaal open?

Onze vestigingen zijn maandag t/m vrijdag tot 20.00 uur, zaterdag tot 18:00 en zondag tot 17:00 geopend. Bekijk hier de openingstijden voor jouw vestiging.

Kan iedereen bij Makro kopen?

Iedereen kan een Makro-kaart aanvragen! Voor bedrijven, instellingen, verenigingen en vrije beroepen moet de kaart aangevraagd worden door de zaakvoerder, persoonlijk of via een volmacht.

Hoe bestellen bij Makro?

direct bestellen

  • Log in met je MijnMakro account op producten.makro.nl.
  • Bestel online jouw inkopen uit ons assortiment.
  • Haal je bestelling op bij het Pick-up Point van jouw vestiging.

Wat kost bezorgen bij Makro?

Wat zijn de bezorgkosten? De verzendkosten bedragen € 9,99 excl. btw per bestelling.

Heb je een pas nodig voor Makro?

Hoe word ik klant bij Makro? Om inkopen te doen bij Makro heb je een Makro-pas nodig. Deze pas kan je aanvragen als je een bedrijf, vereniging of stichting hebt met een registratie bij de Kamer van Koophandel.

Heb je een pas nodig voor de Sligro?

Om als klant inkopen te doen bij Sligro heeft u een Sligro-klantenkaart nodig. U kunt bij de receptie in een zelfbedieningsvestiging of direct online een klantenkaart aanvragen. Voor het aanvragen van een klantenkaart heeft u wel een geldig legitimatiebewijs en een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig.

Is de Makro open tijdens lockdown?

Makro reageert daarmee op het publieke debat en toont zich solidair met ondernemend Nederland. De groothandel houdt de deuren wel geopend voor alle essentiële producten.

Is de Makro open tijdens de lockdown?

Onverstandig. Sinds donderdag zijn groothandels, waaronder ook de Makro, alleen nog toegankelijk voor mensen met een pasje. Groothandels kunnen een groot deel van die drukte opvangen. Dat hebben we tijdens de eerste lockdown meteen gemerkt”, zegt woordvoerster Lisa Martis van de branchevereniging.

Kan ik winkelen bij Makro?

Om inkopen te doen bij Makro heb je een Makro-pas nodig. Deze pas kan je aanvragen als je een bedrijf, vereniging of stichting hebt met een registratie bij de Kamer van Koophandel. Je kan meerdere pashouders opgeven.

Wie mag een Makro pas aanvragen?

Dat is de persoon die namens het bedrijf, de stichting of vereniging een Makro-pas mag aanvragen. Bijvoorbeeld de eigenaar of een gemachtigde zoals vermeld op het KvK-uittreksel.

Related Posts