Kun je whatsappen naar het buitenland?

Kun je whatsappen naar het buitenland?

Wanneer je WhatsApp wilt gebruiken in het buitenland met iemand die in Nederland zit, heb je dus mobiele dataverbinding nodig. Dan is het geen probleem en kun je gewoon gratis WhatsApp gebruiken in het buitenland.

https://www.youtube.com/watch?v=QMPZlDTKsq0

Als je in het buitenland bent, kun je je WhatsApp-account nog steeds gebruiken via mobiele data of wifi. Als je op reis een lokale simkaart gebruikt, kun je WhatsApp nog gewoon gebruiken met je eigen nummer.

Waarom kan ik geen app ontvangen?

Als je een slecht signaal hebt, kan dit ook betekenen dat je dataverbinding niet goed genoeg is om WhatsApp te kunnen gebruiken. Kijk ook even of je niet toevallig je datalimiet overschreden hebt. Als dat het geval is, zullen apps (waaronder WhatsApp) geen gebruik meer kunnen maken van je mobiele data.

Kan ik videobellen zonder Wifi?

Videobellen gaat altijd via internet, omdat je beeld erbij nodig hebt. Via WhatsApp, via Skype of een andere app.

Kan je gratis naar het buitenland bellen?

Bellen binnen Europa (voorheen Europe Calling) is een optie die je bij een WIGO of WIGO S kan nemen. Daarmee heb je maandelijks een bundel van 2000 minuten om met je vaste en mobiele lijn gratis naar het buitenland te bellen.

Waarom kan ik niet appen in het buitenland?

Bij Android telefoons kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk. Dat hangt af van je aanbieder en het toestel. Soms moet je zelf een zogenoemde VPN-verbinding toevoegen. Kijk op de website van je provider en zoek op ’toestelhulp’.

Wat kost internationaal bellen?

Abonnementen met bellen naar EU

Abonnement Wat krijg je? Wat kost het?
Basis en Onbeperkt 100 minuten naar o.a. EU vanaf € 15,00
Go 120 minuten uit bundel naar EU vanaf € 13,50
Hussel Onbeperkt of 150 min naar EU (afhankelijk bundel) vanaf € 16,50
Red 100 minuten naar EU en bij Red Unlimited onbeperkt vanaf € 26,00

Wie betaalt als je naar het buitenland belt?

De kosten voor gebeld worden in het buitenland – buiten de EU. Je betaalt in principe vanaf de Nederlandse grens tot je toestel in het buitenland. Diegene die je vanuit Nederland belt, betaalt alleen de kosten voor bellen binnen Nederland. Op deze manier wordt de beller tegen ongewenst hoge belkosten beschermd.

Related Posts