Waar is Neighbours opgenomen?

Waar is Neighbours opgenomen?

De binnenopnames gebeuren in de Global Television studios in Forest Hill. Voor buitenopnames trekt de crew naar Ramsay Street. Pin Oak Court is de echte doodlopende straat die sinds 1985 dienstdoet als Ramsay Street.

Wie gaat er dood in Neighbours?

De Australische acteur Darius Perkins is woensdag op 54-jarige leeftijd overleden. Hij werd bekend door de rol van Scott Robinson in het eerste seizoen van de soapserie Neighbours. De acteur zou zijn overleden aan de gevolgen van kanker. Onder meer het Britse Independent bracht het nieuws zaterdag naar buiten.

Hoeveel afleveringen zijn er van Neighbours?

“Neighbours” werd op 18 maart 1985 voor het eerst uitgezonden in Australië en groeide uit tot een wereldwijd succes. De afleveringen zijn te zien in meer dan 60 landen en er zijn al meer dan 8.000 afleveringen gemaakt. De reeks was bij ons vooral populair in de jaren 80 en 90.

Lees ook:   Kan een schimmel beschimmelen?

Waar speelt Home And Away zich af?

Home and Away is een Australische soap over het leven van de bewoners van een fictief stadje: Summer Bay. De serie wordt gemaakt in Sydney en omgeving en de strandscènes worden opgenomen in Palm Beach.

Waar kan je Neighbours kijken?

Neighbours – Kijk gratis naar volledige afleveringen – VTM GO.

Hoe Neighbours kijken in Nederland?

Neighbours (voor fans uit Nederland en Belgie van deze Australische soap) Ineens heeft VTM (sinds 14 juni zenden ze de soap uit) geen rechten meer om Neighbours beschikbaar te maken voor het buitenland, dus ook Nederland. De soap is nog alleen te zien in Belgie, via VTM2 en VTM Go.

Hoe lang bestaat familie al?

Familie is een Vlaamse televisieserie van Studio-A die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. Met uitzondering van de periode eind juni tot eind augustus is Familie het hele jaar te zien van maandag tot en met vrijdag.

Lees ook:   Wat is het doel van de Containmentpolitiek?

Hoe kan ik VTM kijken in Nederland?

De dienst is helemaal gratis en ook in Nederland te gebruiken. Er zijn zowel Vlaamse als internationale films en series te zien. VTM Go is beschikbaar op het web, maar ook als app voor iOS en Android. Je kunt via de app op je smartphone of tablet kijken, maar ondersteuning voor AirPlay mist nog.

Hoe kijk je VTM?

VTM GO is helemaal gratis, je hebt er geen kabelabonnement voor nodig. Wat je wel nodig hebt is een internetverbinding. Dat is idealiter een wifi-verbinding, maar het kan ook met mobiel internet via 4G. VTM GO is beschikbaar voor computer, maar er bestaat ook een app voor de smartphone, tablet, Android TV en Apple TV.

Is VTM Go gratis?

Naast programma’s van alle tv-zenders van MEDIALAAN – de Persgroep Publishing (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS, VTM KIDS JR. en Qmusic) zitten in het online VOD-platform VTM GO ook exclusieve internationale series, in totaal goed voor meer dan 300 titels. VTM GO is gratis dankzij targeted advertising.

Related Posts