Waar kan je de lotto zien?

Waar kan je de lotto zien?

Maar de trekkingsuitslag kun je ook op andere plekken bekijken, zoals:

  • YouTube.
  • Facebook.
  • Instagram.
  • Twitter.
  • Lotto app.
  • NOS Teletekst.
  • En natuurlijk bij de Lotto verkooppunten.

Is de Lotto trekking live?

Vanaf 7 april is Lotto Live wekelijks op zaterdagavond te volgen via Facebook Live. In de uitzending van een kwartier wordt de Lotto-trekking vertoond en kunnen kijkers meespelen met extra spellen. De Lotto-trekking wordt vooraf opgenomen tijdens het trekkingsmoment: elke zaterdag om 18.15 uur.

Waar wordt de Lotto trekking uitgezonden?

De trekkingen vinden plaats om 19u, worden de avond zelf uitgezonden op TV en kunnen ook (her)bekeken worden op www.lotto.be.

Hoe laat begint de Staatsloterij?

De Staatsloterij trekking vindt elke 10e van de maand plaats tussen 18:30 uur en 21:30 uur op het Hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk. Dit gebeurt onder toezicht van een notaris. De trekkingsuitslag staat vanaf 22:00 uur op de website, app en op teletekst 550.

Wat kost een lot van de Lotto?

Eén lot per trekking kost € 2,00. Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag. Er zijn dan niet 1, maar 2 Lotto en Lotto XL trekkingen. Daarnaast is er een aparte trekking voor de Super Zaterdag prijs.

Is er Lotto vandaag?

Elke woensdag en zaterdag om 19u is er een nieuwe Lotto-trekking. Kies je 6 geluksnummers, en wie weet doe jij binnenkort volledig je ding als Lotto-miljonair. Speel mee met de twee Extra Lotto-trekkingen, op 24 en op 31 december, met telkens een Jackpot van minstens 3 miljoen euro.

Hoe laat is De Lotto trekking vandaag?

De Lotto trekking vindt plaats elke zaterdagavond na 18:00 uur. Dat is kort nadat de lotenverkoop is gesloten.

Hoe laat is de oudejaarstrekking?

De trekkingsuitslag van de Staatsloterij wordt elke maand op 10e om 22:00 uur gepubliceerd. Daarnaast wordt de Oudejaarstrekking op 31 december om 0:00 gepubliceerd. Aankomende trekking is op Staatsloterij Oudejaarstrekking 2021.

Hoe laat Oudejaarslot?

Je kunt een Staatslot tot 18:00 kopen om nog deel te nemen aan de trekking van die dag. Bij een Oudejaarslot is dat overigens tot 19:00 op 31 december. De reguliere trekkingen vinden altijd plaats op de 10e van de maand, rond de klok van 22:00.

Wat kun je winnen bij de Lotto?

De hoogste Lotto prijs die jij als Lotto-speler kan winnen is de Jackpot….Lotto prijzen.

Getallen goed Prijzen*
6 getallen goed Jackpot € 2.700.000,- Jackpot is altijd minimaal € 2.500.000,-**
5 getallen + reservegetal goed € 25.000,-
5 getallen goed € 1.000,-
4 getallen + reservegetal goed € 50,-

Hoeveel belasting op Lotto?

“Wat je met onze spelen kan winnen is vrijgesteld van belastingen”, legt Jean-Nicolas David, Chief Financial Officer van de Nationale Loterij uit. “Aan welk spel je ook hebt deelgenomen, als je wint word je daar nooit op belast. Het gaat dus om nettobedragen die je niet hoeft te vermelden op je belastingaangifte.”

Welk uur is De Lotto trekking?

Er zijn twee Lotto-trekkingen per week, op woensdag en op zaterdag om 19u. De trekkingen vinden ook plaats wanneer de woensdag of de zaterdag een feestdag is. De Lotto-trekkingen worden op de avond van de trekking uitgezonden op TV en kunnen hier (her)bekeken worden.

Related Posts