Waar kan je kamerplanten kopen?

Waar kan je kamerplanten kopen?

Kamerplanten koop je online bij Plantje.nl. Op deze pagina vind je een divers assortiment groene kamerplanten, luchtzuiverende kamerplanten, hangplanten, bijzondere planten en andere populaire binnenplanten….We hebben enkele populaire grote kamerplanten voor je op een rijtje gezet:

  • Areca.
  • Kentia.
  • Monstera.
  • Ficus.

Waar online kamerplanten kopen?

Bij Fleurdirect vind je planten voor bij je thuis, op kantoor of voor buiten. Daarnaast hebben ze ook een assortiment hydroplanten; dat zijn planten die worden geteeld op water en erg gemakkelijk zijn in onderhoud. En als je écht geen groene vingers hebt, dan heb je ook nog keuze uit tal van kunstplanten.

Waar kun je goedkoop planten kopen?

Boskoops.nl bied u een rijk assortiment aan goedkope vaste planten. Om uw tuin te sieren mogen vaste planten niet ontbreken. Door hun enorme variatie in vormen, kleuren en eigenschappen zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk.

Welke plant in de woonkamer?

Top 8 gemakkelijke planten

  • #1 Dracaena Drakenbloedboom. #2 Sansevieria Vrouwentong.
  • #3 Aglaonema Chinees groen. #4 Kentia Sierpalm.
  • #5 Ficus Lyrata Tabaksboom. #6 Cactus Cowboycactus.
  • #7 Yucca Palmlelie. #8 Beaucarnea Olifantenpoot.

Waar kan ik planten bestellen?

TuinFlora.com – Online tuincentrum voor planten en kamerplanten.

Waar leuke plantjes kopen?

Fleurdirect is vanzelfsprekend een groot liefhebber van planten. Bij ons kunt u de mooiste kamerplanten van de hoogste kwaliteit online bestellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van meer dan 500 verschillende planten die allemaal rechtstreeks van de kweker afkomstig zijn!

Waar koop je tuinplanten?

Een van de bekendste tuincentra is de Intratuin. In veel steden is er wel een te vinden. Wanneer je daar rondloopt kun je je oriënteren en laten inspireren door alles wat er om je heen te vinden is. Intratuin heeft een variëteit aan planten in huis.

Welke plant kan goed voor het raam?

Denk aan cactussen, zoals Euphorbia ingens (cowboycactus), of vetplanten zoals het erwtenplantje (String of pearls) , Aloe vera of Crassula ovata. Ook de studentenkamerplant Sansevieria (vrouwentong) kan goed hitte en fel zonlicht verdragen.

Related Posts