Waar koop je koffiecups?

Waar koop je koffiecups?

Merken

  • Nescafé(34) recepten.
  • Starbucks(27) recepten.
  • Jumbo(22) recepten.
  • L’or(19) recepten.
  • Douwe Egberts(18) recepten.
  • La Place(12) recepten.
  • Cafe Royal(10) recepten.
  • Illy(8) recepten.

Waar is de Dolce Gusto het goedkoopst?

Beste Dolce Gusto Cups 2020 🏆

Naam Prijs/cupje Te Koop Bij
Barzini Cappuccino € 0,26 Supermarkten
Barzini Espresso Intenso € 0,25 Supermarkten
Barzini Lungo € 0,25 Supermarkten
AH Perla krachtige lungo € 0,25 Albert Heijn

Wat kost koffiecups?

De originele cups zijn meestal het duurst. Je kunt ook kiezen voor (goedkopere) niet-originele koffiecups. Nespressocups: 29 originele varianten, verkrijgbaar vanaf €0,42 per cupje. De prijzen van niet-originele lopen flink uiteen en kosten gemiddeld zo’n €0,22.

Welke koffiecups in welke machine?

Welke koffiecups je kunt kiezen, hangt af van het apparaat waarin je ze gebruikt. Een koffiecup voor Nespresso past niet in een machine voor Dolce Gusto en andersom. Lees meer over koffiecupmachines en de verschillende systemen. Of lees meer over cups van Nespresso en Dolce Gusto.

Welke koffiecups voor welke machine?

Zowel online als in de supermarkt zijn er aluminium en plastic koffiecups te koop. De cups van Nespresso zijn van aluminium en werken hierdoor het beste in een Nespresso machine, maar kosten daarentegen wel wat. Deze cups zijn zo ontworpen dat de cuphouder goed sluit en de cup op de juiste manier geperforeerd wordt.

Waar zijn de Dolce Gusto cups in de aanbieding?

Van supermarkten zoals Albert Heijn en Lidl tot drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister, allemaal hebben ze wel eens Dolce Gusto cups in de aanbieding.

Wat kost een kopje Nespresso?

Of je overigens voor Nespresso kiest of voor een ander merk, maakt een serieus verschil in prijs: Voor een kopje Nespresso betaalt u zo’n 0,35 euro tot 0,43 euro, terwijl andere merken de capsules al vanaf 1,50 euro per 10 aanbieden.

Waar kan ik Nespresso Vertuo Cups kopen?

Prijs en verkrijgbaarheid De capsules zijn te koop via Nespresso, online en in de winkels. De kleinste espresso’s kosten €0,45 en zijn daarmee duurder dan de originele Nespressocups. Een Gran Lungo van 150 ml kost €0,50. Voor die prijs kun je ook 2 goedkopere, alternatieve Nespressocups gebruiken.

Related Posts