Waar moet je je baard mee wassen?

Waar moet je je baard mee wassen?

Je baard verzorgen

  • Baardzeep of baardshampoo – dit gebruik je om je baardharen schoon te wassen.
  • Baardbalsem – hiermee verzorg je je baardharen en breng je je baard gemakkelijk in model.
  • Baardolie –verzorgt, voedt en voorziet je baard van een mooie glans en een lekker geurtje.
  • Baardwax – om de boel te modelleren.

Welke baard producten?

Baard verzorgen Gebruik bijvoorbeeld een baardolie of baardbalsem. Deze producten passen bij elke stijl en zijn beide bedoeld om je baard te verzorgen, te voeden en te voorzien van een mooie gezonde glans. En die glans die wil je. Baardharen drogen namelijk sneller uit dan hoofdharen.

Wat in baard smeren?

Voed en hydrateer de baard en de onderliggende huid met een baardolie of -balsem. Gebruik naast de baardolie en -balsem, ook een hydraterende gezichtcrème. Net zoals het haar op je hoofd, hebben de baardhaartjes ook behoefte aan voeding. Breng dagelijks de baardolie en gezichtcrème aan.

Wat doen met baard?

Gebruik een baardolie of baard balsem Nu de dode huidcellen weg zijn kun je een baard olie en/of baard balsem aanbrengen. Je huid kan nu de voedingsstoffen uit deze verzorgingsproducten volledig opnemen. Er zitten geen schilfers en dode huidcellen meer in de weg. Gebruik een baardolie altijd wanneer je baard droog is.

Kun je je baard wassen met shampoo?

Gewone shampoo kan te agressief zijn voor een baard Een baard heeft namelijk juist meer talg nodig dan het hoofdhaar. Parabenen, verbindingen zoals SLS, ALS, TEA, SLES enzovoorts, die vaak in shampoos voorkomen, zijn ook niet goed voor de baard.

Wat te gebruiken voor baardgroei?

In dit artikel geven we 5 tips om je baardgroei op een natuurlijke manier te stimuleren.

  • Tip 1: Verzorg je gezichtshuid.
  • Tip 2: Scrub dode huidcellen van je huid.
  • Tip 3: Gebruik baardshampoo en conditioner.
  • Tip 4: Gebruik baardolie.
  • Tip 5: Leef, eet en drink gezond.

Waarom baard conditioner?

Naast het zachter maken van de baard verzorgt de baardconditioner de haren en zelfs de huid onder je baard. Dit is heel handig, omdat dit baardroos kan voorkomen. (Een look die niemand goed staat 😉). Als je je baard wast zorgt dit er vaak voor dat de natuurlijke oliën van je huid en baardharen weggewassen worden.

Related Posts