Waar staan verzonden items Outlook?

Waar staan verzonden items Outlook?

Uw berichten worden opgeslagen in de map Verzonden items. Als u de map Verzonden items niet ziet, moet u mogelijk uw Outlook-instellingen wijzigen. U kunt de map Verzonden items vinden in de mappenlijst. Als u meerdere e-mailaccounts hebt in Outlook, heeft elk e-mailaccount een eigen map Verzonden items.

Wat betekent sent in Outlook?

E-mailberichten worden niet opgeslagen in verzonden items – Outlook | Microsoft Docs.

Hoe weet ik of mijn mail verzonden is?

Verschil ontvangst- en leesbevestiging Bij een ontvangstbevestiging krijgt u een melding als de e-mail is afgeleverd in het postvak van de ontvanger. Deze bevestiging geeft dus alleen aan of de e-mail goed verzonden is. U weet dan nog niet of de mail ook daadwerkelijk gezien of gelezen is.

Waar is de map Verwijderde items?

Wanneer u per ongeluk een item uit uw postvak Outlook verwijderen, kunt u dit vaak herstellen. De eerste plaats om te zoeken is de map Verwijderde items of Prullenbak. Zoek naar het gezochte item, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer vervolgens >Andere map.

Waar vind ik mijn e-mail bestanden?

Kunt u de mappen niet vinden?

  1. Klik op de knop Start en klik vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Open Mapopties.
  3. Ga naar het tabblad Weergaveen selecteer onder Geavanceerde instellingen, Bestanden en mappen, Verborgen bestanden en mappen de optie Verborgen bestanden en mappen weergeven.

Waar vind ik de mappenlijst in Outlook?

U kunt de mappenlijstweergave in Outlook als volgt weergeven of verbergen. knop in het navigatiedeelvenster en selecteer Mappen van de lijst.

Verzonden e-mail bekijken

  1. Klik op Verzonden items in de mappenlijst. Tip: Als u de map Verzonden items niet ziet, klikt u op de pijl (>) links van de accountmap om de lijst met mappen uit te vouwen.
  2. Selecteer het bericht dat u wilt weergeven. E-mailberichten kunt u snel vinden met behulp van de zoekfunctie.

Hoe verwijdert u de map verwijderde items?

Items die u verwijdert, worden verplaatst naar de map Verwijderde items of prullenmand, maar worden niet permanent verwijderd totdat de mappen worden geleegd.In de loop van de tijd kan de inhoud van de map Verwijderde items in de loop van de tijd de grote hoeveelheid ruimte op uw computer of de opslagquota voor e-mailservers verbruiken.

Hoe leegmaken mappen in Outlook?

Klik in de mappenlijst met de rechtermuisknop op de map Verwijderde items of de map Prullenbak en selecteer map leegmaken. De map Verwijderde items automatisch leegmaken Selecteer de > Opties voor het bestand. Selecteer Geavanceerd en schakel onder Outlook starten en afsluiten het selectievakje map Verwijderde items leegmaken bij afsluiten in.

Waar kunt u het item vinden in Outlook?

De eerste locatie waarnaar u op zoek bent, is de map Verwijderde items of de prullenmand. Zoek het gewenste item, klik hierop met de rechtermuisknop en selecteer > andere mapverplaatsen. Als u het item daar niet kunt vinden, zijn de volgende stappen afhankelijk van het type e-mailaccount dat u in Outlook hebt.

Related Posts