Waar staat mijn data Office 365?

Waar staat mijn data Office 365?

Microsoft 365 data In principe is het heel eenvoudig, Microsoft slaat je data op in het geografisch gebied dat je hebt geselecteerd bij aanschaf van de dienst. Als je Europa als locatie hebt geselecteerd blijft je data dus in de EU.

Waar wordt OneDrive data opgeslagen?

Office 365 data opslag is een prioriteit binnen Microsoft. In 2015 werd het datacenter in Middenmeer, langs de A7, door Microsoft in gebruik genomen. De belangrijkste data uit uw Office 365 omgeving wordt hier opgeslagen. Denk hierbij aan gegevens uit Exchange Online, OneDrive, SharePoint en Skype.

Kan OneNote niet vinden?

Als u vermoedt dat uw notities in OneDrive staan en het zoeken in OneNote niets heeft opgeleverd, probeert u deze rechtstreeks in uw OneDrive-mappen te vinden zonder OneNote te gebruiken. Meld u aan bij uw OneDrive-account vanaf de startpagina van OneDrive of met de OneDrive-app voor Windows 10.

Hoeveel datacenters heeft Microsoft?

De groei van 50 tot 100 datacenters is enorm, want op dit moment heeft Microsoft 200 datacenters. Die staan in 34 landen over de hele wereld, waaronder Nederland. Voor al die datacenters wordt meer dan 165.000 mijl aan onderzeese kabel gebruikt.

Waar staan de datacenters van Microsoft?

In het midden-oosten en Afrika heeft Microsoft vier locaties (regio’s) waar datacenters worden aangeboden. Dat zijn: Johannesburg (Zuid-Afrika – noord) Kaapstad (Zuid-Afrika – west)

Waar wordt SharePoint data opgeslagen?

Gegevens voor de dashboard-, resources- en bureaublad-app worden opgeslagen in SharePoint Online. De feed bevat inhoud van SharePoint Online (Nieuws), Stream (in rust opgeslagen in SharePoint Online) en Yammer (in rust opgeslagen in Yammer).

Waar vind ik OneNote?

Iedereen heeft wellicht de knop OneNote in het Lint van de Office-programma’s ontdekt. Maar als je het programma niet hebt geïnstalleerd, kun je er niets mee. Ik ga er even van uit dat dit wel het geval is. Bij openen merk je dat er al een notitieblok aanwezig is.

Related Posts