Waar vind ik de pukcode van mijn simkaart?

Waar vind ik de pukcode van mijn simkaart?

De puk code wordt standaard bij uw simkaart geleverd. Bewaar deze code goed, want met de puk code kunt u de blokkering van de simkaart opheffen. De puk code bestaat uit acht cijfers en u krijgt negen pogingen om de juiste code in te voeren.

Hoe vind ik mijn pukcode terug Proximus?

  1. Code PUK ou PIN de votre carte SIM.
  2. Retrouver votre code PUK.
  3. Via le site web MyProximus.

Wat moet ik doen als ik mijn pincode niet meer weet?

Pincode betaalpas vergeten of kwijt

  1. ga naar ‘Service’
  2. kies ‘Betaalpas’ en daarna ‘Pincode opnieuw opvragen’
  3. je ontvangt je code binnen drie werkdagen per post.

Deze speciale code is vaak geprint op het plastic kaartje, waar je ook je simkaart uitdrukt. Is dat niet het geval? Bekijk dan bijgeleverde brief, want dan is de code daarop te vinden. Bewaar dit plastic kaartje of brief dus goed, of kies er bijvoorbeeld voor om de code op te slaan in je telefoon zelf.

Hoe wijzig ik mijn PUK code?

Druk op ‘Instellingen’. Druk op het tabblad ‘Simkaart’. Druk naast ‘Pukcode’ op ‘Tonen’ (in de app druk je hier op het oogje). Je ziet nu de pukcode van jouw simkaart.

Wat moet je doen als je je pukcode niet meer weet?

Dan kunt u de puk code opvragen bij uw mobiele provider. Wanneer u de puk code opvraagt bij de provider, zullen zij deze aan u doorgeven. Zo kunt u daarna weer zorgeloos genieten van uw smartphone!

Hoe je pukcode invoeren Samsung?

Vaak kun je de pukcode vinden in het pakketje waar je simkaart destijds ook in zat. Je hoeft dit pakketje overigens niet per se te bewaren. Het is namelijk ook mogelijk om je pukcode bij je mobiele provider op te vragen, door in te loggen met je persoonlijke account.

Wat zijn de cijfers op je simkaart?

Simkaartnummer op simkaart Het nummer bestaat uit minimaal 9 cijfers en staat afgebeeld op de kaart naast de chip of op de achterkant van de chip. Als je je simkaart op een ander formaat hebt geknipt zal het nummer vaak niet meer volledig leesbaar zijn.

Related Posts