Waarom BBQ met lavastenen?

Waarom BBQ met lavastenen?

Met deze Lavastenen van Campingaz wordt je barbecue pas echt een feestje. De stenen zorgen voor een goede hitteverdeling op de barbecue voor een perfect grillresultaat. Door de gelijkmatige warmteverdeling onstaan er geen steekvlammen zodat je vlees perfect gaar wordt.

Hoeveel lavastenen in bbq?

Bij intensief gebruik adviseren wij u de lavastenen regelmatig (minimaal 1x per jaar) te vervangen. Zeker als u veel gemarineerd vlees bakt. Lavastenen zijn verkrijgbaar per zak van 9 kg. Twee zakken zijn voldoende voor de complete barbecue.

Wat zijn lavastenen BBQ?

Lavasteen is een snel gestolde rots met veel luchtzakken, die de warmte optimaal kan opslaan. Lavastenen op een grill zorgen voor een ideale warmteverdeling en dus voor een perfect grillresultaat.

Wat kost lava steen?

Prijzen

0.25 ton + 0.5 ton + 1 ton +
0.25 ton +€ 40,00 0.5 ton +€ 50,00 1 ton +€ 90,00

Hoe werkt een Lavagrill?

Lavagrills zijn een populaire manier van grillen. Door de verhitting van de lavasteen creëer je met de lavagrill een unieke smaakbeleving. Met behulp van de snelle en directe stralingswarmte van de lavagrill gaart het vlees snel.

Hoe verwarm je hot stones?

Warm de stenen nooit op in de oven of in de magnetron, omdat dit voor een ongelijkmatige verwarming zorgt en je de warmte niet goed kunt controleren. De stenen dienen rond de 45ºC te zijn. Ze mogen nooit warmer zijn dan 50ºC. Pak een steen na het opwarmen vast in je gesloten hand.

Waar lava stenen kopen?

Lavastenen kopen? Dat kan bij Bouwkampioen!

  • De fijne formaten worden vooral als funderingslaag of bodemverbeteraar gebruikt.
  • Grotere formaten worden veelal als filter in tuin- en vijveromgevingen toegepast.

De stenen zorgen voor een goede hitteverdeling op de barbecue voor een perfect grillresultaat. Door de gelijkmatige warmteverdeling onstaan er geen steekvlammen zodat je vlees perfect gaar wordt.

Prijzen

0.25 ton + 0.5 ton + 5 ton +
0.25 ton +€ 40,00 0.5 ton +€ 50,00 5 ton +€ 85,00

Hoe lavastenen reinigen?

Lava besproeien in de bigbags, bovenste laag wegscheppen en terug besproeien. Het vuil zal wel zakken als je genoeg water gebruikt… Had er ook +/- 3ton te reinigen. Metalen mand met daarin een nog fijner metalen gaas bevestigd.

Related Posts