Waarom kan ik op Facebook niet openbaar delen?

Waarom kan ik op Facebook niet openbaar delen?

Vanaf hier kun je dingen doen als een statusupdate, foto of video plaatsen, of inchecken bij een evenement. Tik onder je naam op de publieksselectie (voorbeeld: Delen met: Je vrienden).

Klik op het privacy-menu in het bericht dat je wilt wijzigen. Dit staat net onder je naam in het bericht. Het icoon zal overeenkomen met de huidige privacy-instellingen van het bericht (een slot voor privé, een persoon voor vrienden of een wereldbol voor openbaar). Klik op Openbaar.

Hoe kunnen mensen mijn Facebook pagina vinden?

Als je hebt gemerkt dat je pagina niet wordt vermeld in de zoekresultaten op Facebook, controleer dan het volgende:

  1. Er zijn geen beperkingen voor leeftijd of land ingesteld op je pagina.
  2. Je pagina is gepubliceerd.
  3. Je pagina heeft een profielfoto, omslagfoto en een actieknop.

Wat betekent wereldbol op Facebook?

Niet iedereen hoeft jouw berichten te zien Altijd wanneer je een bericht op Facebook wil plaatsen staat er een grijs icoontje onderaan je tekstvlak. Deze is standaard een wereldbol, die aangeeft dat iedereen die op jouw Facebook kijkt het bericht kan zien, ook zonder ingelogd te zijn.

Hoe niet zichtbaar zijn op Facebook?

Tik op Instellingen. Tik op Status Actief. Tik op Status Actief inschakelen of Status Actief uitschakelen om Status Actief in of uit te schakelen.

Hoe deel je een bericht openbaar op Facebook?

Klassieke ervaring voor mobiele browser

  1. Tik bovenaan je nieuwsoverzicht of profiel op Wat ben je aan het doen?.
  2. Tik onder je naam op de publieksselectie (voorbeeld: Delen met: Je vrienden).
  3. Tik op de cirkel rechts van het publiek dat je inhoud mag zien (voorbeeld: Vrienden, Iedereen of Alleen ik).

Wat betekent handje achter naam Facebook?

Herinner jij je nog de ‘Poke-button’ op Facebook? De meest nutteloze knop van de hele website zorgt ervoor dat jij je vrienden een melding kan sturen dat je hen ‘gepoked’ had. Nu krijgt de knop er een broertje bij: de ‘Hello-button’. Er is een periode geweest dat vrienden elkaar bestookten met ‘pokes’.

Hoe kan ik taggen uitzetten?

Tik op de 3 liggende streepjes in de menubalk bovenin (Android) of onderin (iOS) > ‘Instellingen’ > Profiel en taggen. Bij Controleren staat een keuze: Wil je berichten waarin je bent getagd eerst controleren voordat het bericht wordt weergegeven op je tijdlijn? Kies voor Bewerken en schakel de tijdlijncontrole in.

Related Posts