Waarom lijkt Elena op Katherine?

Waarom lijkt Elena op Katherine?

Hij raakt bevriend met Elena. Het blijkt dat Elena precies lijkt op de vampier Katherine Pierce (een dubbelrol voor Nina Dobrev), de vroegere geliefde van zowel Stefan als Damon. Deze kwaadaardige vrouw was de belangrijkste reden van de strijd tussen de broers. Elena is een heel ander persoon dan Katherine.

Welke aflevering verandert Elena in een vampier?

In seizoen 4 wordt Elena zelf een vampier. Haar emoties en gevoelens worden versterkt, en ze begint gevoelens voor Damon te krijgen. In seizoen zes wordt Elena’s leven gelinkt aan haar beste vriendin Bonnie. Dat betekent dat Elena in een diepe slaap valt en ze weer wakker zal worden zodra Bonnie sterft.

Hoe oud is Elena in Vampire Diaries?

Elena is geboren op 22 juni 1992 in Mystic Falls, Virginia met de ouder John Gilbert en Isobel Flemming wie de stad een paar dagen ontvluchtte na de geboorte.

Katherine en Elena zijn familie en daardoor lijken ze zo op elkaar. Toen Katherine nog een mensenleven had, heette ze Katerina Petrova en kreeg ze een kind. Haar baby mocht ze niet houden, omdat Katherine nog niet getrouwd was en het allemaal een geheim moest blijven.

Hoeveel kinderen hebben Damon en Elena?

Elena en Damon hebben een dochter. En het beste van alles: ze is vernoemd naar Stefan!

Waarom stopte Nina met Vampire Diaries?

Ze wil namelijk zelf een film produceren én regisseren. En van dat laatste maakte de actrice al werk, want binnenkort regisseert ze samen met een professionele regisseur een kortfilm.

Hoe oud is Stefan Salvatore in het echt?

Stefan Salvatore
Biographical information
Born 5 November 1846 (17/167)
Turned Door Katerina Petrova in 1864
Status Ondood

Hoeveel mensen hebben The Vampire Diaries gekeken?

Van dubbelgangers tot hybrides en Originele vampiers, we hebben veel meegemaakt in de serie. Achter de schermen is er dan ook veel gebeurd. Deze 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen wist je waarschijnlijk nog niet! De allereerste aflevering van The Vampire Diaries trok maar liefst 4,91 miljoen kijkers.

Waar is The Vampire Diaries te zien?

De serie is nu te zien op Amazon Prime Video en HBO Max.

Waar staat The Originals op?

The Originals streamen of downloaden De serie is nu te zien op HBO Max.

Is Damon dood?

Damon Salvatore is een Augustine vampier, een van de hoofdspelers van The Vampire Diaries. Hij was een van de slechteriken in de helft van Seizoen 1 en werd een anti-held….

Damon Salvatore
Biographical information
Cause of death geweerschot in de borst (als mens)
Killed by Giuseppe Salvatore (als mens)
Appearance

Who is Lily Salvatore in the Vampire Diaries?

Lillian “Lily” Salvatore was a vampire and a major recurring character and antagonist in the sixth and seventh seasons of The Vampire Diaries. She was the mother of Stefan and Damon Salvatore and the widow of the late Giuseppe Salvatore.

What happened to Lily Salvatore’s first funeral?

Lily’s first funeral was in 1858 when it was believed that she died of consumption; little did anyone know she was turned into a vampire. Lily Salvatore’s second funeral took place in Cold as Ice at the local cemetery . In Cold as Ice, Stefan and Damon carried the coffin to to cemetery.

Who is Lillian Salvatore?

You’re wrong Julian, I can choose them both. Lillian “Lily” Salvatore was a vampire and a major recurring character and antagonist in the sixth and seventh seasons of The Vampire Diaries. She was the mother of Stefan and Damon Salvatore and the widow of the late Giuseppe Salvatore.

What happened to Lily of the valley?

Lillian was born on February 27, 1820, presumably in the United States. She was turned in 1858 and she faked her death. When Lily was very sick with consumption, she was sent away by Giuseppe. An unknown nurse (who was assumed to have been a vampire) had fed her vampire blood while she was held in the TB ward.

Related Posts