Waarom mocht Messi niet bij Barcelona blijven?

Waarom mocht Messi niet bij Barcelona blijven?

Dat resultaat is vooral te wijten aan de coronapandemie. Er konden geen toeschouwers naar Camp Nou, waardoor de inkomsten uit kaartverkoop, merchandising en horeca volledig opdroogden. Zie dan maar eens het jaarsalaris van Messi, zo’n zeventig miljoen euro, op te hoesten.

Waarom is Messi bij PSG?

Messi sprak met de massaal toegestroomde pers over zijn transfer. De eerste vraag ging direct over zijn hereniging met Neymar en het samenspelen met Kylian Mbappé. “Dat is natuurlijk geweldig. Het zal mooi zijn om het dagelijks leven met hen te delen.

Waarom vertrekt Messi bij Barcelona?

Als eerste club leek Barcelona meer dan één miljard euro aan inkomsten in een jaar te gaan verdienen. ‘Barcelona doet er alles aan om die dure spelers te lozen, maar dat verloopt moeizaam. Dan is er geen ruimte in het salarisgebouw voor Messi, binnen de regels van de competitie. Dus lijkt het erop dat hij vertrekt.

Waarom speelt Messi niet PSG?

Messi heeft een trainingsachterstand van ongeveer een maand op zijn teamgenoten. Na het winnen van de Copa América met Argentinië deze zomer kwam hij niet meer in actie. Ook Neymar ontbreekt nog in de selectie van PSG. Georginio Wijnaldum is wel inzetbaar tegen de nieuwe club van doelman Marco Bizot.

Waarom speelt Messi niet bij PSG?

Wat verdienen Messi en Ronaldo?

De Portugees, die afgelopen zomer overstapte van Juventus naar Manchester United, strijkt dit seizoen zo’n 106 miljoen euro op. Messi blijft na zijn transfer van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain steken op ‘slechts’ 93 miljoen euro.

Waar gaat Lionel Messi naar toe?

Volgens Marciano Vink zijn er maar twee clubs waar Lionel Messi heen kan gaan: Manchester City en Paris Saint-Germain. De analist ziet de Argentijnse superster het liefst naar Engeland vertrekken.

Waar woont Messi in Paris?

Messi verhuisde onlangs met zijn gezin van Barcelona naar de Franse hoofdstad. De 34-jarige Argentijn speelt daar nu voor Paris Saint-Germain. In afwachting van een geschikte woning verblijven Messi, zijn vrouw Antonella en hun drie zoons voorlopig in een peperduur hotel nabij de Arc de Triomphe.

Waarom nummer 30 Messi?

Nummer 30. Messi gaat spelen met rugnummer 30, waar hij als tiener ook mee doorbrak bij FC Barcelona in de seizoenen 2004-2005 en 2005-2006. Neymar bood Messi zijn nummer 10 aan bij PSG, maar de Argentijn bedankte daarvoor en kiest dus voor het nummer waarmee hij zeventien jaar geleden debuteerde.

Related Posts