Waarom Omega horloge?

Waarom Omega horloge?

Na een uitgebreid test- en selectieproces bleek Omega consequent de accuraatste uurwerken te leveren, die bovendien onder de meeste bitse omstandigheden (schokken, extreme temperaturen, vacuüm) blijven functioneren. Zo zal Omega nog wel een poos één van ’s werelds meest herkenbare en begeerlijkste merken blijven.

Wat is Co Axial uurwerk?

Hoogwaardige horloges Het ontwikkelde het gepatenteerde co-axial échappement uurwerk. Een bijzonder uurwerk, want het heeft bijna geen onderhoud nodig. Het zit in bijna elk mechanisch horlogemodel van de Omega collectie. Het bedrijf heeft 4 productielijnen: Constellation, De Ville, Seamaster en Speedmaster.

Hoeveel horloges maakt Omega per jaar?

Met een productie van 240.000 horloges per jaar en 800 man personeel is Omega in 1903 al een van de grootste horlogemerken van Zwitserland. Maar als de gebroeders Brandt overlijden, laten ze hun imperium na aan vier jonge mensen. De oudste is Paul-Emile Brandt en nog maar 24 jaar oud.

Waar worden Omega horloges gemaakt?

Het Zwitserse merk mag zich officieel manufactuur noemen. Alle onderdelen van een OMEGA-horloge worden namelijk in eigen huis gemaakt. Niet alleen dit gegeven maakt het merk speciaal; OMEGA heeft sinds de oprichting in 1848 veel ontwikkelingen doorgemaakt die het horlogemerk wereldfaam opleverden.

Hoe duur is een omega horloge?

Hoeveel kosten horloges van Omega?

Model Prijs (ca.)
De Ville Tourbillon 218.000 euro
Constellation 38.000 euro
Speedmaster Moonwatch Snoopy 17.900 euro
Aqua Terra GMT 5.000 euro

Welk horloge draagt James Bond?

Sinds 1995 (GoldenEye met Pierce Brosnan) draagt 007 een Omega Seamaster in elke Bondfilm. Er kwamen veel verschillende exemplaren voorbij en recentelijk bracht Omega nog een ode aan James Bond met een limited edition vol secret surprises.

Related Posts