Was drogen in klein appartement?

Was drogen in klein appartement?

Als je veel moet wassen, investeer dan in een goed, metalen of houten, droogrek waarop je veel was kunt hangen en dat makkelijk op te bergen is. Om je was te drogen in een appartement moet er lucht tussen je wasgoed kunnen circuleren. De was opstapelen op het droogrek is daarom geen goed idee.

Hoe kleding liggend drogen?

Laat truien en vesten zo veel mogelijk liggend drogen. Leg daarvoor een handdoek op een wasrek of droogrek en leg daarop de trui of vest te drogen. Probeer de trui zo goed mogelijk in vorm neer te leggen.

Was drogen op balkon?

“Het drogen van de was is alleen toegestaan ​​in de droogruimte op zolder of in de wasruimte, maar niet op het balkon.” De rechtbank van Brühl besloot in 2000 echter dat dergelijke verboden onwettig zijn omdat het balkon geen deel uitmaakt van het interieur van een appartement.

Lees ook:   Hoe oud moet je zijn voor een Nintendo Switch?

Was ophangen klein appartement?

Door de waslijn aan de muur te hangen i.p.v. op de grond te zetten neemt deze automatisch al minder ruimte in beslag. Op deze uitschuifbare wasdroogrekken heb je vaak meer ruimte voor je was dan op kleinere, uitklapbare wasrekken. En met een uittrekbaar wasrek schuif je deze weer in op het moment dat je geen was hebt.

Was drogen in oud huis?

Laat je kleding niet drogen in de woon- of slaapkamer Probeer de was niet op plaatsen te laten drogen waar je veel tijd doorbrengt, zoals de woon- en slaapkamer. Zet je droogrek dus neer op een plek waar je weinig tijd doorbrengt, zoals de badkamer, keuken, gang, eetkamer of logeerkamer.

Waarom moet je wollen kleding liggend drogen?

Gewassen wollen en zijden truien zijn een stuk zwaarder dan katoenen shirts en kunnen tijdens het droogproces redelijk snel hun vorm verliezen. We raden je dan ook aan om deze kledingstukken altijd liggend te laten drogen.

Lees ook:   Hoe heet de vrouw van profeet Moesa?

Was op balkon hangen?

Het ophangen of plaatsen van voorwerpen op de rand van het balkon of die boven of over de rand van het balkon uitsteken is niet toegestaan. Dit geldt ook voor het ophangen van wasgoed aan de buitenzijde van het gehuurde.

Related Posts