Wat is de beste elektrische fiets volgens de Consumentenbond?

Wat is de beste elektrische fiets volgens de Consumentenbond?

Flyer GoTour6 5.00 is de ‘beste elektrische fiets’ Met een rapportcijfer van 8,2 is de Flyer GoTour6 5.00 op dit moment het best beoordeeld door de Consumentenbond. De wegligging, het minimale geluid en het algehele vermogen speelden hierbij een belangrijke rol. Ook de actieradius is met ruim 100 kilometer ‘zeer goed’.

Wat is beter Shimano steps of Bosch?

Shimano Steps middenmotor Het grote verschil zit hem in het extra vermogen dat de Shimano Steps E6000 motor heeft (50 Nm koppel) ten opzichte van de standaard Bosch Active Line middenmotor. Daardoor biedt het systeem wat meer ondersteuning bij het fietsen op de weg, en voornamelijk heuvelop.

Wat is de beste e-bike van 2021?

Winnaar E-bike van het Jaar 2021 De prijswinnaar van E-bike van het Jaar 2021 is geworden de Stella Morena MDB FI. De motivatie van de vakjury was: “Met de opgeruimde, geïntegreerde cockpit is de eerste indruk al goed.

Lees ook:   Waarom volgde Willem III niet direct een vorige stadhouder op?

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een electrische fiets?

Waarop moet je letten bij de aankoop van een elektrische fiets?

  • het vermogen is beperkt tot 250 W.
  • de assistentie mag enkel in werking treden als je trapt.
  • de assistentie moet stoppen zodra je 25 km/u haalt.

Welke e-bike trapt licht zonder ondersteuning?

Welke elektrische fiets rijdt zonder ondersteuning ook licht? ‘Je hebt middenmotoren met vrijloop en die zouden ook zonder ondersteuning licht moeten lopen. Dat is wel een nieuwe ontwikkeling die we aan de opkomst van elektrische mountainbikes hebben te danken. De Bosch-motoren gaven vroeger wel veel weerstand.

Één van de best geteste e-bikes is namelijk de Flyer GoTour6 5.00 625Wh. Deze fiets is getest in combinatie met een Bosch Performance Line middenmotor, een 625Wh accu en een Bosch Intuvia display. De fiets is voorzien van acht naafversnellingen, voorvork – en zadelpenvering en hydraulische schijfremmen.

Related Posts