Wat is de beste NUC?

Wat is de beste NUC?

De ‘echte’ NUC is het beste te tweaken Voor de drie mini’s die als barebone te koop zijn, valt zodoende allemaal wel wat te zeggen. De ASRock NUC BOX is out-of-the-box lekker stil, de Gigabyte Brix juist erg snel. Toch is het Intels eigen NUC 11 Pro die ons het meest weet te overtuigen.

Wat is een NUC systeem?

NUC staat voor Next Unit of Computing en is een kleine mini computer, eenvoudig in één hand vast te houden, verkrijgbaar met dezelfde specificaties als een gewone desktop. De NUC computer wordt bij onze klanten ingezet zoals ook een reguliere PC wordt ingezet maar ook als cliënt voor toegang tot terminal omgevingen.

Wat kun je met een NUC?

NUC staat voor Next Unit of Computing en is een kleine mini computer, eenvoudig in één hand vast te houden, verkrijgbaar met dezelfde specificaties als een gewone desktop. Daarnaast is de NUC uitermate geschikt om achter schermen te bevestigen welke continue aanstaan t.b.v. presentaties of monitoring doeleinden.

Welke soort computer zijn er?

5 computer soorten: Overzicht

  • Desktop & mini-desktop (Nettop)
  • All-in-One (Apple Imac)
  • Draagbare computer: Notebook, Laptop, Ultrabook, Cloudbook (Netbook)
  • Tablet (Ipad)
  • 2-in-1 Hybride.

Wat is een barebone?

Een barebone computer of notebook (barebook) is een nog niet volledige PC die bestaat uit de systeemkast, het moederbord, de elektrische voeding en ventilatie.

Waarom barebone?

Met een barebone kan je zelf een all-in-one computer maken door deze aan de achterkant van een monitor te monteren. Bijna alle barebones hebben namelijk een VESA aansluiting waarmee je normaal een monitor aan de muur kan vast maken. Hierdoor kan je de barebone gemakkelijk aan de monitor vastmaken.

Wat is een computer stick?

Intel ontwikkelde de Compute Stick als een kleine, complete computer met aan boord een Atom-processor en 32GB geheugen. Het voorgeïnstalleerde besturingssysteem is Windows 8.1. We zien deze minicomputer primair als een kleine computer die je achter een monitor in plaats van achter een tv hangt.

Related Posts