Wat is de beste thuis studie?

Wat is de beste thuis studie?

Beste Thuisstudie in combinatie met klassikaal (o.a. mbo / hbo)

  • 1 – LOI (beste thuisstudie-opleider) Bij LOI kun je zowel klassikaal als online studeren.
  • 3 – NHA Thuisstudies.
  • 4 – UNLP-opleidingen voor ambiërende coaches.
  • 5 – Coursera.
  • 6 – Skillshare.

Wie is beter NTI of LOI?

Zowel LOI als NTI bieden goede opleidingen aan. Ze zijn allebei erkend, je kunt per maand of ineens betalen en beiden bieden een proefperiode van 14 dagen aan. Ook wat betreft klanttevredenheid ontlopen ze elkaar weinig: LOI scoort bij hun eigen studenten een 8,1 en NTI scoort iets beter met een 8,4.

Wat kun je met een thuisstudie?

Met een thuisstudie bepaal je namelijk je eigen studietempo, de plek waar je studeert én het moment waarop je studeert. Bovendien verlies je geen reistijd en ben je niet gebonden aan vaste studieuren. Daarnaast kan starten met een thuisstudie op ieder moment en is een vooropleiding vaak niet vereist.

Wat is beter NHA of NTI?

Zowel NTI als NHA bieden goede opleidingen aan. Een groot verschil tussen NHA en NTI is het opleidingsaanbod; NHA biedt geen master, HBO- en MBO-opleidingen aan. Mocht je opleiding niet in dit rijtje staan, dan maakt dit voor jou dus geen verschil uit. Bij NHA krijg je er ook nog vaak de cursus in digitale vorm bij.

Hoe goed staat NHA aangeschreven?

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

Wat kan je met een LOI diploma?

Toonaangevende branchediploma’s. De LOI biedt, naast erkend HBO en MBO, keuze uit een breed aanbod beroepsgerichte opleidingen in vrijwel elke denkbare richting. Vaak omvatten deze opleidingen een of meer modules van een erkende HBO- of MBO-opleiding.

Wat is een associatie erkend diploma?

De Associatie biedt examens voor zeven verschillende vakgebieden. Sommige examens leiden rechtstreeks tot een diploma. De certificaten en/of cijferlijsten van alle verschillende examens die onder een specifiek diploma vallen, leveren samen het uiteindelijke Associatiediploma op.

Related Posts