Wat is de beste Ticket to Ride uitbreiding?

Wat is de beste Ticket to Ride uitbreiding?

Het belangrijkste in de Ticket to Ride Europe 1912 uitbreiding, is dat je 55 nieuwe bestemmingskaarten krijgt. Waaronder 6 nieuwe lange routes, 19 nieuwe gewone routes en 30 nieuwe grote steden routes. Je krijgt ook de oorspronkelijke 46 bestemmingskaarten van Ticket to Ride Europe.

Welke Ticket to Ride zijn er?

Belangrijk om te weten is dat er 9 basisspellen van Ticket to Ride zijn:

  • Ticket to Ride: USA (2004)
  • Ticket to Ride: Europe (2005)
  • Ticket to Ride: Märklin (2006)
  • Ticket to Ride: Nordic Countries (2007)
  • Ticket to Ride: Rails & Sails (2016)
  • Ticket to Ride: Mijn Eerste Reis (2017)
  • Ticket to Ride: Germany (2017)

Hoeveel Ticket to Ride?

Ticket to Ride (spel)

Lees ook:   Wat wordt in Noord-Korea gebruikt om het land mee te duiden?
Ticket to Ride
Aantal spelers 2-5
Uitgever Days of Wonder
Auteur Alan R. Moon
Portaal Dagelijks leven

Wat is het Ticket to Ride basisspel?

Ticket to Ride Europe – Bordspel – Basisspel In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt.

Hoe werkt het spel Ticket to Ride?

Iedere speler krijgt 45 treinwagons in een door hem gekozen kleur. Het bord (een kaart van Noord-Amerika, met daarop steden die met elkaar verbonden zijn door spoorlijnen) wordt op tafel gelegd. De wagonkaartjes worden geschud, en 5 ervan worden open langs het bord gelegd. De overige kaartjes vormen een dichte stapel.

Hoe lang duurt Ticket to Ride?

Ticket to Ride Europe is een bordspel voor 2 tot 5 personen vanaf 8 jaar. De gemiddelde speeltijd is 45 a 60 minuten. Als je het spel nog niet kent, heb je circa 30 minuten extra nodig voor het doorlezen van de spelregels.

Lees ook:   Wat doet vloeken met je?

Wat is Ticket to Ride Amsterdam?

Ticket to Ride Amsterdam is een bordspel voor 2 tot 4 personen vanaf 8 jaar. De gemiddelde speeltijd is 15 a 20 minuten. Als je het spel nog niet kent, heb je circa 15 minuten extra nodig voor het doorlezen van de spelregels. Het is een stand alone spel.

Wat is langste route Ticket to Ride?

De Ticket To Ride puntentelling Degene met de langste ononderbroken route krijgt 10 extra punten. Hebben meerdere spelers de langste route weten te maken? Dan krijgen beide spelers 10 bonuspunten.

Welke Ticket to Ride 2 personen?

Ticket to Ride Germany (bekijk bij bol.com) Gelukkig is iedereen het er wel over eens dat Ticket to Ride Germany één van de leukste edities is. Het spel heeft net als Nordic Countries een iets kleinere kaart, daardoor is het bijzonder geschikt spel voor 2 spelers.

Hoe lang duurt Ticket to Ride Europe?

Specificaties

Leeftijd 8+
Aantal spelers 2 – 5
Speelduur (min.) 60
Taal Nederlands
Type spel Familiespel Strategisch spel

Related Posts