Wat is een goede massagetafel?

Wat is een goede massagetafel?

Het liefst heb je een massagetafel met een draaggewicht van minstens 210 kg. Daarnaast moet je ook kijken naar de stabiliteit van de massagetafel. Dit is met name van belang voor inklapbare massagetafels. Een instabiele massagetafel zorgt voor een minder goede ervaring voor je cliënten tijdens een behandeling.

Hoeveel kost een massagetafel?

De prijzen lopen dan ook behoorlijk uiteen. Zo kun je een massagetafel van net iets onder de 200 euro bij DeMassageWinkel.com kopen en kan je bij ons ook terecht voor een behandeltafel van meer dan 4.000 euro.

Hoe groot is een behandeltafel?

Over het algemeen is een massagetafel ongeveer 190 centimeter lang. Een prima lengte, zeker als je met een hoofdsteun werkt. Heb je vaker lange mensen die je masseert dan is het handig om een langere massagetafel te kopen.

Lees ook:   Kan je een master op een andere universiteit doen?

Wat is een Reiki paneel?

De Body Reiki is een populaire massagetafel bij masseurs en heeft alle benodigheden voor ontspanings- en healingsmassages. De hooggeplaatste panelen aan voor- en achterkant geven de masseur extra ruimte om zittend te kunnen masseren.

Hoe groot is een massagetafel?

Het merendeel van de massagetafels is tussen de 185 en 195 cm lang. Een standaard massagetafel volstaat daarmee voor de meeste massagedoeleinden en biedt met gebruik van de verlengde hoofdsteun voldoende ruimte.

Hoeveel gewicht kan een massagetafel dragen?

De meeste massagetafel kunnen een gewicht dragen tussen 200 en 300 kg maar de constructie is wel belangrijk.

Waar koop ik een massagetafel?

Massagetafel kopen? Alle Massagetafels online | bol.com.

Wat is 3 Zone massagetafel?

De mobiele aluminium massagetafel 3 zones heeft een dikke bekleding van 5 cm en zorgt voor extra ligcomfort. Deze tafel kun je helemaal naar wensen instellen. Zo kan de hoogte ingesteld worden, maar ook het gedeelte voor de nek, armen en benen.

Related Posts