Wat is een reportage flitser?

Wat is een reportage flitser?

Een reportageflitser is een flitser die je op de hotshoe bevestiging van je camera aansluit. Het grote verschil met de opklapflitser van je camera, is dat je met een reportageflitser invloed hebt op de richting van het flitslicht. Hierdoor is het licht natuurlijker.

Wat is een TTL?

Bij de TTL (Time To Live) geeft u aan hoe lang het record wordt vastgehouden bij de diverse DNS servers voor het opnieuw moet worden opgevraagd. Bij een hoge TTL duurt het langer voor DNS wijzigingen zichtbaar worden.

Wat is een Speedlight flitser?

Met Speedlite-cameraflitsers kun je een scène extra belichten en controle krijgen over hoe je onderwerp wordt belicht. Ze zijn handig in omstandigheden met weinig licht, maar kunnen ook beelden met overmatig zonlicht transformeren – door schaduwen in te vullen en de belichting in die scène in evenwicht te brengen.

Welke cameras flitsen?

Kort gezegd bestaan er twee grote groepen: de roodlichtcamera’s en de snelheidscamera’s. Die snelheidscamera’s bestaan dan weer in hun normale vaste vorm (de echte flitspaal), mobiel (voor in de anonieme auto’s van de politie) en in de vorm van de superflitspaal (de zogenaamde LIDAR).

Wat zijn de beste flitsers?

De 7 beste externe camera flitsers van 2022

  • Beste prijs-kwaliteit: Metz mecablitz 52 AF-1 digital bij Bol.com.
  • Beste voor Canon: Canon Speedlite 600 EX II-RT bij Coolblue.
  • Beste voor Nikon: Nikon SB-700 Speedlight bij Coolblue.
  • Beste voor Sony: Godox Speedlite V860II Sony Kit bij Coolblue.

Wat betekent TTL DNS?

Wat is TTL domein?

TTL staat voor Time To Live. Heel simpel gezegd betekent dit hoe lang een DNS-record onthouden moet worden. Je kunt de TTL aanpassen met deze handleiding. DNS is het systeem dat domeinnamen omzet in IP-adressen zodat mensen die een domeinnaam invullen verbonden worden met de juiste server.

Related Posts