Wat is er aan de hand met Disney Plus?

Wat is er aan de hand met Disney Plus?

Een pluspunt van Disney Plus ten opzichte van Netflix is dat kijken in 4K-resolutie standaardonderdeel van het abonnement is, en je hier geen meerprijs voor hoeft te betalen. Nog niet alle docu’s, films en series op Disney Plus ondersteunen de hoogste kwaliteitsstandaard.

Waarom werkt Disney Plus niet?

Controleer op app- en systeemupdates: Ga naar de app store van je apparaat om te controleren op updates voor Disney +. Verwijder Disney + en installeer het opnieuw: Op bepaalde apparaten kun je de Disney + -app verwijderen en opnieuw installeren om eventuele streamingproblemen te verbeteren.

Hoe verwijder je series uit verder kijken Disney Plus?

Dat kan via een webbrowser door in te loggen op www.disneyplus.com. Via ‘Mijn Lijst’ (bovenaan) kun je de serie of film verwijderen door het vinkje te selecteren.

Hoe krijg je gratis Disney Plus?

Het is sinds kort niet meer mogelijk om een gratis proefabonnement op Disney+ af te sluiten. De streamingdienst is hier helaas mee gestopt. Wel kun je zelf kiezen voor een maand- of jaarabonnement op de streamingdienst, waardoor je het ook eerst een maandje kunt uitproberen.

Kun je Disney Plus delen?

Net als bij Netflix kun je met Disney Plus ieder gezinslid een apart profiel geven. Op die manier kijkt iedereen via haar of zijn eigen account. Profielen zijn te personaliseren met aangepaste avatars zodat je iedereen uit elkaar kunt halen. Je kunt op maximaal vier schermen tegelijk kijken naar Disney Plus.

Waarom geen Disney Plus op Smart TV?

Niet alle televisies van LG en Samsung hebben ondersteuning voor de Disney+ app. Zo moeten LG televisies voorzien zijn van het besturingssysteem WebOS 3.0 of hoger en moeten Samsung televisies voorzien zijn van het Tizen besturingssysteem. In alle gevallen gaat het om televisies die na 2016 op de markt zijn gekomen.

Hoe krijg ik de Disney+ app op mijn tv?

  1. Download de app voor Disney Plus op je Smart TV.
  2. Stream Disney+ via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop.
  3. Download de Disney+ applicatie via je Playstation 4.
  4. Deel je scherm via een HDMI-kabel.
  5. Kijk via een webbrowser op je televisie.

Hoe verwijder je een profiel op Disney plus?

Wil je een profiel in Disney Plus verwijderen? Ga dan wederom naar de overzichtspagina met profielen (stap 2), maar kies dan ‘Profielen bewerken’. Tik op het profiel dat je wil wissen, kies onderaan voor ‘Profiel verwijderen’ en bevestig je keuze.

Related Posts