Wat is foutcode 0x800ccc0e?

Wat is foutcode 0x800ccc0e?

(Account:accountnaam, POPserver:’mail’, Foutnummer: 0x800ccc0d). Bij taak ‘servernaam – Verzenden en Ontvangen’ is een fout opgetreden (0x800ccc0f): ‘De verbinding met de server is onderbroken. Neem contact op met de serverbeheerder of internetprovider (ISP) als u dit bericht blijft ontvangen.

Kan geen verbinding met server krijgen?

Start je apparaat opnieuw op. Als opnieuw opstarten niet werkt, schakel je tussen wifi en mobiele data: Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Fout: Kan geen verbinding maken met de server. Neem contact op met uw serverbeheerder of internetprovider (ISP) als u dit bericht blijft ontvangen.

Kan geen mappen synchroniseren Outlook?

Als alle mappen behalve de map Postvak zijn gesynchroniseerd of als u de mappen niet kunt synchroniseren, hebt u mogelijk een beschadigd OST-bestand. Als u het probleem wilt oplossen, maakt u een nieuw OST-bestand. Volg de stappen in Het OST-bestand opnieuw opbouwen. Synchroniseer vervolgens de offlinemappen opnieuw.

Wat is foutcode 0x80004005?

Dit probleem doet zich mogelijk voor als een voor WPA (Windows-productactivering) vereist programma beschadigd is of ontbreekt. Mogelijke oorzaken van dit probleem zijn: Een back-up- of antivirusprogramma van derden verstoort de installatie van Windows XP.

Waar kan ik de mailserver vinden?

Outlook voor PC Klik in Outlook op Bestand. Ga vervolgens naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Dubbelklik op het tabblad E-mail op het account dat je wilt koppelen aan HubSpot. Onder Serverinformatie zie je de namen van je inkomende e-mailserver (IMAP) en uitgaande e-mailserver (SMTP).

Kan geen mappen synchroniseren?

Related Posts