Wat is kwaliteit boven kwantiteit?

Wat is kwaliteit boven kwantiteit?

Kwantiteit is iets uitgedrukt in getallen zoals de hoeveelheid, de grootte, het aantal en de lengte. Het tegenovergestelde van kwantiteit is kwaliteit. Een kwalitatieve uitspraak is een uitspraak zonder getallen. ‘De Eiffeltoren is een hele hoge toren’ is een voorbeeld van een kwalitatieve uitspraak.

Wat is kwantiteit van het leven?

Een leven vol kwantiteit is een leven waarin je kiest voor veel. En omdat je te maken hebt met beperkte middelen, staat ‘kiezen voor veel’ gelijk aan een leven met weinig kwaliteit. Een leven dat draait om kwantiteit leidt niet tot een gelukkig en vervullend leven.

Wat is kwantiteit economie?

geeft de hoeveelheid aan, b.v.: van aantal (hoeveel), van duur (hoe lang) of van uitbreiding (hoe groot). Bijvoeglijk naamwoord: kwantitatief.

Wat is een Kwantiteitenregistratie?

Je houdt kwantiteitenregistraties bij, zoals urenregistraties, onkostendeclaraties, gebruik van lease-auto’s of vakantiedagen. Je doet de btw-aangifte en bent in staat om een kwartaal- of jaarafsluiting van de financiële administratie te maken.

Lees ook:   Is there a season 4 of make it or break it?

Waarom kwaliteit boven kwantiteit?

Als je kiest voor kwaliteit, dan ga je voor resultaten die ook op de lange termijn nog doorwerken en je gaat voor duurzaamheid. Je ervaart meer diepgang en dat geeft rust. Je kunt er bewust voor kiezen om je te focussen op een kwalitatieve levensstijl.

Wat is kwaliteit van leven definitie?

Kwaliteit van leven is een subjectief begrip. Het zegt iets over hoe een persoon zijn of haar lichamelijke, psychische en sociale functioneren ervaart. Het kan daarnaast ook objectieve aspecten betreffen, bijvoorbeeld als het gaat om beperkingen als gevolg van ziekte.

Wat betekent Kwantiteitscontrole?

Controle van de hoeveelheid goederen.

Wat doe je als je Bedrijfsadministrateur bent?

Als bedrijfsadministrateur verzorg je de financiële gegevens van het bedrijf. Je controleert alle informatie die met geld te maken heeft zoals facturen, urenoverzichten en declaraties. Je voert de juiste gegevens in met de computer.

Related Posts