Wat kan ik bouwen met mijn LEGO?

Wat kan ik bouwen met mijn LEGO?

LEGO® Classic bouwsets bevatten alle kleuren, vormen, tandwielen en speciale elementen die je nodig hebt om fantastische modellen te maken. Met de makkelijk te volgen, gratis te downloaden bouwinstructies kun je eenvoudig beginnen met bouwen, van een gorilla tot een groene motor.

Wat kun je maken van LEGO Friends?

Je kunt er namelijk robots, karts, auto’s en zelfs machines mee maken. Hier zijn de wielen gebruikt voor een strandbuggy. Er zijn hotdogs voor een barbecue op het strand, eten voor een kleine snackautomaat en zelfs gebogen onderdelen waarmee je een perfect zeil kunt maken voor Stephanies catamaran.

Wat te doen met LEGO blokjes?

Laat je inspireren door 365 dingen die je kunt doen met Lego-steentjes! Neem het op tegen de klok en maak zo snel mogelijk een LEGO huisdier, daag je vrienden uit om binnen de tijd de hoogste LEGO toren te bouwen of leer je eigen LEGO stop-motion filmpje te maken.

Wat is LEGO Classic?

LEGO Classic komt er in vele vormen en maten en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De bouwsets bevatten een mix van blokjes, waarmee vrij gebouwd kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en LEGO Classic zal het kind nog een lange tijd uitdagen zijn ideeën in prachtige bouwsels om te zetten.

Wat kun je bouwen met Duplo?

Je kunt met Duplo o.a. sorteren, reeksen maken, bouwen, tellen, spiegelen, cijfer- en kleurherkenning oefenen en de motoriek en fantasie stimuleren….Mikken

  • Bouw een schoorsteen van Duplo blokken.
  • Bouw meerdere schoorstenen en plak er cijferstickers op.

Hoe ruim je LEGO op?

LEGO sorteren en opbergen

  1. 1 | Bewaar alle boekjes bij elkaar.
  2. 2 | Een opbergkleed.
  3. 3 | Stel de pronkstukken tentoon.
  4. 4 | Gebruik sorteerdozen voor de kleine onderdelen.
  5. 5 | Gevonden LEGO.
  6. 6 | Sorteer op soort en niet op kleur.
  7. 7 | Sorteer thema collecties apart.
  8. 8 | Bewaar kleine setjes in een apart doosje of zakje.

Hoe bewaar ik mijn LEGO?

De boekjes van de LEGO sets van onze zoon bewaren we of elk boekje apart in de bijbehorende doos of een aantal boekjes bij elkaar in één doos. Ook kun je de boekjes in een grote ringband of ordner bewaren. Je kunt dan gaatjes perforeren in de boekjes zodat je ze niet uit de map moet halen als je gaat bouwen.

Hoeveel Duplo?

Basispakket DUPLO blokken Deze set bestaat vaak uit ongeveer 80 bouwstenen in verschillende vormen en kleuren. Het pakket bevat een aantal voorbeeldkaartjes om je wat inspiratie te geven.

Welke LEGO voor 5 jaar?

Een Lego-set voor een jongen of meisje van 5 jaar zou veelal binnen het 4+ assortiment (voorheen LEGO Juniors) vallen. Deze pakketten zijn zeer complete sets en zijn een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de wonderen van LEGO. Voor kinderen jonger dan 4 jaar raden we LEGO Duplo aan.

Related Posts