Wat kan ik verwachten van een loopbaancoach?

Wat kan ik verwachten van een loopbaancoach?

Je loopbaancoach stelt vragen over wie je bent als persoon en wat je verwacht van het traject. Vervolgens legt de loopbaancoach de opzet van het traject uit en inventariseren jullie welke stappen jij al hebt gezet om meer inzicht te krijgen in je loopbaan.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Een loopbaantraject omvat zes gesprekken, diverse thuiswerkopdrachten, loopbaantesten en het opstellen van een concreet loopbaanplan. Met een keer in de twee weken een gesprek is de looptijd van een traject drie maanden.

Hoe lang duurt loopbaanbegeleiding?

Een loopbaanbegeleiding duurt 4 uur met één loopbaancheque of 7 uur met twee loopbaancheques. Je hebt ook recht op een half uur nazorg per loopbaancheque. De loopbaancheque blijft na elk gesprek nog een jaar geldig, dus je neemt zoveel tijd tussen de gesprekken als je zelf wil.

Wat is de taak van een jobcoach?

Jobcoaching is een individuele voorziening die wordt toegekend door UWV of gemeente, bedoeld om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij hun werk in een reguliere functie.

Wat is het nut van loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is een individueel traject, waarbij vertrouwen erg belangrijk is. Je kan in alle vrijheid zeggen waar je mee zit en wat je knelpunten zijn. En onthoudt: Een loopbaanbegeleider beantwoordt de vragen niet voor je, maar moedigt je aan en ondersteunt je om op eigen kracht de antwoorden te vinden.

Wat kost een werkcoach?

TARIEF RELATIE COACHING Het tarief voor relationeel werk voor particuliere clienten is opgebouwd uit een uurtarief, reiskosten, de kosten voor de lokatiehuur (afhankelijk van het aantal personen) en de BTW. Een relationele sessie van ongeveer een uur komt in het algemeen op € 150,00 (excl. BTW).

Hoe lang is de Loopbaancheque geldig?

Je loopbaancheque is 3 maanden geldig. De geldigheidsdatum wordt vermeld op de loopbaancheque en kan niet verlengd worden. Als je vóór deze datum geen loopbaanbegeleiding gevolgd hebt bij een loopbaanbegeleider, wordt de cheque ongeldig en en wordt je geld automatisch teruggestort door Edenred.

Hoeveel Loopbaancheques heb ik nog?

U kunt maar 1 loopbaancheque (voor 4 uur begeleiding) per keer bestellen. Als u uw 4 uur begeleiding hebt afgerond, kunt u een tweede loopbaancheque voor 3 uur bestellen. Per loopbaancheque betaalt u 40 euro. Dat is erg voordelig, want de reële waarde bedraagt 550 euro.

Hoe werkt een loopbaantraject?

Een loopbaantraject bestaat uit meer dan enkele zakelijke gesprekken met een loopbaanadviseur. Je gaat onderzoeken waar jouw kracht ligt en wat je echt wilt. Omdat dit heel persoonlijk is, kan een loopbaantraject voor iedereen anders zijn.

Related Posts