Wat kan je doen met een Apple Gift Card?

Wat kan je doen met een Apple Gift Card?

Wanneer u een Apple cadeaubon of App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselt, kunt u aankopen doen met uw Apple ID-saldo. Bij die aankopen kan het gaan om apps, games, of abonnementen voor bijvoorbeeld Apple Music of iCloud+. Voor sommige aankopen kan het Apple ID-saldo echter niet worden gebruikt.

U gebruikt uw Apple cadeaubon bij een Apple Store om producten en accessoires te kopen. U kunt een cadeaubon ook inwisselen in de App Store en gebruiken voor apps, abonnementen op Apple Music of iCloud+, aankopen bij apple.com enzovoort.

Hoe kan ik een iTunes cadeaukaart inwisselen?

iTunes cadeaukaart inwisselen en iTunes tegoed opwaarderen. Je kunt online, in supermarken en winkels iTunes kaarten kopen. Dit zijn cadeaukaarten waarmee je het iTunes tegoed voor de iTunes en App Store kunt opwaarderen. Het geld koppel je aan je Apple ID waardoor je met dit saldo verschillende dingen mee kunt betalen.

Waar kun je iTunes kaarten kopen?

Je kunt online, in supermarken en winkels iTunes kaarten kopen. Dit zijn cadeaukaarten waarmee je het iTunes tegoed voor de iTunes en App Store kunt opwaarderen. Het geld koppel je aan je Apple ID waardoor je met dit saldo verschillende dingen mee kunt betalen.

Hoe doe je het inwisselen van iTunes?

Stap 1: Open iTunes en klik in de linkerbalk op ‘iTunes Store’. Stap 2: Klik aan de rechterkant op ‘Inwisselen’. Stap 3: Geef vervolgens de redeem code op en klik op ‘Wissel in’. Stap 1: Open de iTunes-app en klik onderin het scherm op ‘Muziek’. Stap 2: Scroll vervolgens naar de onderkant van de pagina en klik op ‘Inwisselen’.

Hoe kunt u een Apple ID-cadeaubon gebruiken?

Wanneer u een App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselt, voegt u tegoed toe aan uw Apple ID-saldo. Dat tegoed kunt u gebruiken om aankopen te doen in de App Store, iTunes Store, Apple TV-app of Apple Books. U kunt het tegoed ook gebruiken om uw iCloud-opslag te upgraden of abonnementen zoals Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+,

Related Posts