Wat kost laden bij Tesla supercharger?

Wat kost laden bij Tesla supercharger?

Wanneer jij de batterij van je elektrische auto op wil laden, betaal je bij een Tesla Supercharger per kWh. In België betaalt de consument ongeveer 28 cent per kWh, waar er in Nederland een prijs van 24 cent per kWh moet betalen.

Hoeveel kost een Supercharger?

De oplaadkosten zijn schattingen. Voor de geschatte oplaadkosten gaan we uit van Supercharger-kosten van €0.24 per kilowattuur. Voor de kosten voor benzine gaan we uit van 6.7 liter per 100 km en een prijs van €1.20 per liter.

Hoeveel kost een laadbeurt Tesla?

Deze kunnen je per maand betalen (circa 6 euro) of per gebruik (circa 0,28 euro per laadbeurt). Daarnaast betaal je per kWh die je afneemt bij de laadpaal. De kosten per kWh verschillen per laadpaalaanbieder en vaak ook per locatie, maar ze liggen meestal tussen 0,24 en 0,30 euro per kWh.

Lees ook:   Is GTA V Free 2020?

Kan ik laden bij Tesla supercharger?

Alleen auto’s met een CCS-aansluiting kunnen momenteel laden bij het Supercharger-netwerk van Tesla. Automerken die deze stekker gebruiken zijn Hyundai, BMW, Volvo, Audi, Jaguar, Volkswagen, Mercedes, Porsche, Smart, Honda en aanstormend concurrent Lucid.

Wat kost een volle tank Tesla Model 3?

Om de kosten van het laden van de Tesla Model 3 in kaart te brengen hebben we voor de Standard Range en de Long Range berekend wat een volle accu zou kosten bij diverse aanbieders. De kolom gemiddeld is het gemiddelde tarief per kWh gemeten over alle Travelcard laadpassen. Dit betreft een tarief van €0.24 per kWh.

Hoe moet ik mijn Tesla opladen?

Thuis aan de stekker Ook een Tesla kun je thuis met een normaal stopcontact en laadkabel opladen. Maar de Tesla Wall Connector, een speciale wandhouder met ingebouwd snoer, is handiger. Met deze installatie kun je zelf instellen met welke maximale stroom de auto geladen moet worden.

Lees ook:   Hoe zag Ra er uit?

Kan je Tesla opladen met gewoon stopcontact?

U kan de Tesla Model S op verschillende manieren opladen: via een gewoon stopcontact, via een (publieke) laadpaal thuis en op het werk, of via een DC-snellaadpaal.

Wat kost een volle accu Tesla Model 3?

Kan iedereen laden bij Tesla?

Welke merken kunnen laden bij Superchargers van Tesla? Alleen auto’s met een CCS-aansluiting kunnen momenteel laden bij het Supercharger-netwerk van Tesla. Automerken die deze stekker gebruiken zijn Hyundai, BMW, Volvo, Audi, Jaguar, Volkswagen, Mercedes, Porsche, Smart, Honda en aanstormend concurrent Lucid.

Welke stekker supercharger?

Alle V2 Superchargers in Europa zijn voorzien van laadpalen met twee kabels, voor zowel laadcontacten van DC Type 2 als CCS Combo 2. Europese V3 Superchargers zijn voorzien van CCS-technologie met één kabel, die direct compatibel is met iedere Model 3 en Model Y.

Het opladen van je Tesla bij een Supercharger wordt duurder. Het laden bij een Supercharger kost nu 26 cent per kWh. Thuis laden is nu nóg aantrekkelijker door de stijgende laadkosten.

Lees ook:   Welke landen zijn een keizerrijk?

Waar gratis Tesla opladen?

Kleine lettertjes. En het is nu weer tijd voor een verandering, want Tesla laat kopers van de Model S en X weer gratis aan de Superchargers laden. Natuurlijk staan er wel wat kleine lettertjes bij. Het gratis laden geldt namelijk alleen voor de eerste eigenaar.

Related Posts