Wat kun je doen tegen een trillende wasmachine?

Wat kun je doen tegen een trillende wasmachine?

Dit is soms op te lossen door er een dikke rubberen mat onder te leggen of door de wasmachine in een daarvoor bestemde lekbak te plaatsen. Controleer ook of de machine wel waterpas staat. Als dat niet het geval is, kun je vaak de pootjes draaien om het op te lossen.

Waarom trilt de wasmachine?

De wasmachine kan trillen of schudden tijdens het draaien als het wasgoed in de trommel ongelijkmatig verdeeld is. Vaak zijn absorberende items, zoals vloerkleden en dekens, de oorzaak. Bij andere wasmachines loopt het water pas weg nadat het filter eruit is getrokken.

Wat zijn trillingsdempers?

Om te voorkomen dat je wasmachine herrie maakt en door het centrifugeren verschuift, gebruik je trillingsdempers. Dit zijn rubberen doppen die lawaai dempen en de wasmachine op zijn plek houden. Let er op dat trillingsdempers niet voor alle vloeren geschikt zijn.

De wasmachine moet waterpas en goed in balans op de poten staan om goed te kunnen functioneren. Een apparaat dat niet in waterpas staat, trilt en schudt tijdens het gebruik. Probeer het apparaat van links naar rechts of van voren naar achteren te bewegen.

Hoe duur is een reparatie van een wasmachine?

De vakman vertelt jou hoe duur een reparatie is en uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen voor het laten repareren van jouw wasmachine; Een vast laag starttarief. Voor een erkende witgoedspecialist betaal je een vast tarief van €46,50. Dit bedrag bestaat uit de voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie.

Hoe kan ik de Whirlpool resetten?

Tijd om de Whirlpool te resetten. Zet de wasmachine uit en haal de stekker er voor 30 minuten uit. Sluit vervolgens de wasmachine weer aan en start hem opnieuw op.

Wat is een whirlpool storing?

Whirlpool storing F4, F21 of FP. De foutcodes F4, F21 of FP wijzen op een probleem met de waterafvoer. Mogelijk is de afvoerslang of het filter verstopt. Controleer of een knik of verstopping in de slang het water blokkeert. Open het filter dat voor de afvoerpomp zit en vang het resterende water op met een bakje. Maak het filter schoon.

Related Posts