Wat mee te nemen in je handbagage?

Wat mee te nemen in je handbagage?

Wat neem je allemaal mee in je handbagage?

 1. Een flesje water. Om nou telkens te wachten tot de steward(ess) langs komt met het drankkarretje..
 2. Een moisturizer.
 3. Lippenbalsem.
 4. Een bril + lenzenhouder en lenzenvloeistof.
 5. Tandpasta en een tandenborstel.
 6. Paracetamol.
 7. Tampons.
 8. Een warme trui, vest en sokken.

Hoeveel past er in een handbagage koffer?

Een gemiddelde koffer heeft een inhoud van ongeveer 80 a 90 liter. Wanneer je echter een lange reis wilt gaan maken of simpelweg altijd veel wilt meenemen dan raden wij aan om een koffer met minimaal 110 liter inhoud te kopen. Voor handbagage geldt dat een normale inhoud ongeveer 35 liter groot is.

Hoeveel is 10 kg kleding?

Dus bijv. 10 spijkerbroeken + 5 overhemden + 5 pantalons + 5 t-shirts + 5 onderbroeken + 2 zomerjassen = ong. 10 kg.

Hoeveel is 10 kilo koffer?

Een kleine koffer met een hoogte die onder de 56 cm valt is geschikt om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Deze koffers zijn ideaal voor korte zakenreizen of dat stedentripje naar Rome. De koffers hebben een inhoud van ongeveer 25 tot 50 liter, wat overeenkomt met zo’n 10 kg bagage.

Naast je paspoort en boarding pass, zijn er nog wel een aantal andere dingen die handig zijn om mee te nemen in het vliegtuig….Wat neem je allemaal mee in je handbagage?

 1. Een flesje water.
 2. Een moisturizer.
 3. Lippenbalsem.
 4. Een bril + lenzenhouder en lenzenvloeistof.
 5. Tandpasta en een tandenborstel.
 6. Paracetamol.
 7. Tampons.

Wat mag je mee in je handbagage?

Wat mag mee in je handbagage? In principe mag alles mee, behalve als het op de lijst van gevaarlijke – en daarom verboden – voorwerpen staat. Je mag ook een kleine schaar, nagelvijl of pincet meenemen, als het scherpe gedeelte niet langer dan 6 cm is.

Welke handbagageregels zijn er vanuit de douane?

Naast de handbagageregels vanuit security, heeft ook de douane regels. Je mag niet zomaar alles meenemen als je vanuit Nederland naar het buitenland reist of weer terugkomt. Er zijn bijvoorbeeld douaneregels voor het meenemen van drank, tabak, medicijnen, vlees en vis, (producten gemaakt van) beschermde dier- en plantsoorten of grote sommen geld.

Welke vloeistoffen mag je meenemen in je handbagage?

Hoeveel vloeistof mag mee in je handbagage? In je handbagage mag je maximaal 1 liter aan vloeistoffen meenemen in verpakkingen van elk 100 mililiter. Kleinere of halfvolle verpakkingen mogen uiteraard ook.

Related Posts