Wat moet je doen als je geen service hebt?

Wat moet je doen als je geen service hebt?

Bij Android kun je vanaf het beginscherm van boven aan naar beneden vegen. Hier zie je Mobiele gegevens staan. Deze dienen aangevinkt te zijn. Vervolgens gaan we naar Instellingen – Meer verbindingen – Mobiele netwerken….

  1. Als eerste start je het toestel opnieuw op.
  2. Vervolgens controleer je of de mobiele data aan staat.

Kan geen verbinding maken met Vodafone netwerk?

Soms is je sim niet goed verbonden met het netwerk. Kies in je telefoon handmatig een ander netwerk en switch dan weer terug naar het Vodafone netwerk. Als je een extra databundel aansluit kun je meteen weer snel internetten. Zet voor de zekerheid ook je toestel nog even uit en weer aan.

Wat doen als je geen service hebt iPhone?

Als u ‘Geen service’ of ‘Zoeken’ ziet op de iPhone of iPad

  1. Uw dekkingsgebied controleren.
  2. Uw iPhone of iPad herstarten.
  3. Controleren of er een update voor aanbiederinstellingen beschikbaar is.
  4. De simkaart uit het apparaat halen.
  5. De netwerkinstellingen opnieuw instellen.
  6. Uw iPhone of iPad bijwerken.

Contact opnemen met uw aanbieder Problemen met uw aanbieder of account kunnen van invloed zijn op de service. Neem contact op met uw aanbieder om het volgende te doen: Controleren of uw account actief is en naar behoren werkt. Controleren of er geen storing is op uw locatie.

Wat als je geen service hebt op je telefoon?

Geen service: deze melding ontstaat wanneer je geen mobiele verbinding hebt. Zoeken: deze melding ontstaat wanneer je mobiele data niet werkt. Geen SIM: deze melding ontstaat wanneer de simkaart geen verbinding kan maken met je provider.

Hoe kan het dat mijn iPhone geen service heeft?

Krijg je de melding ‘Geen service’ op je iPhone te zien? Dat betekent dat je toestel geen verbinding kan maken met een zendmast en daardoor niet kan bellen. Ook gebeld worden is niet mogelijk.

Related Posts