Wat verdient een operator B?

Wat verdient een operator B?

Bij een operator B ligt het salaris gemiddelde tussen de €2400 en €2900 bruto per maand. Dit is exclusief ploegentoeslag, vakantiegeld en eventueel een 13e maand. Als operator B houd je je bezig met het controleren en sturen van mechanische- of chemische productieprocessen. Deze zijn meestal geautomatiseerd.

Wat verdient een Procestechnicus?

Salaris als Procestechnicus in België

België Gemiddeld salaris Potentieel salarisbereik
Kortrijk 47.700 € 40.800 € – 58.100 €
Gent 48.200 € 41.000 € – 58.300 €
Sint-Niklaas 46.800 € 40.100 € – 57.200 €
Aalst 47.400 € 40.100 € – 57.300 €

Wat verdient een operator gemiddeld?

Over het algemeen ligt het salaris tussen de € 1800,- en € 3800,- bruto per maand. Omdat een operator vaak in ploegen werkt komen hier nog toeslagen bij welke op kunnen lopen tot honderden euro’s per maand extra. Daarnaast biedt de baan uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hoeveel verdient een chef van dienst?

Het gemiddelde salaris voor een chefkok (m/v) in Nederland is € 2.779 per maand.

Wat wil operator zeggen?

Een machine-operator is verantwoordelijk is voor een machine, terwijl een procesoperator verantwoordelijk is voor een productieproces dat meerdere machines beslaat.

Wat doet een operator precies?

Operators controleren de stappen in het proces van de procestechniek en zorgen samen voor een goed eindproduct. Je hebt verschillende taken: je controleert de voortgang van het productieproces van de fabriek waar je werkt en je grijpt in als dat nodig is. Ook voer je controles uit op de installatie zelf.

Wat verdient een procesoperator netto?

Het salaris van een operator B ligt tussen de €2000,- en €2900,-. Een operator B bewaakt en regelt zelfstandig geautomatiseerde productieprocessen. In vergelijking met een operator A heeft deze meer te maken met complexe processen i.p.v. met apparaten. Het salaris van een operator C ligt tussen de €2500,- en €3100,-.

Wat verdient een chef automonteur?

Het gemiddelde salaris voor een leidinggevend monteur (m/v) in Nederland is € 3.364 per maand.

Welke opleiding nodig voor operator?

Als operator A ben je in staat te assisteren bij de bediening van ingewikkelde installaties. Eenvoudige installaties kun je zelfstandig bedienen. De opleiding tot operator A duurt ruim twee jaar. Om te worden toegelaten zijn een diploma Basisoperator, een VMBO- of Mavo-diploma met exacte vakken op B-niveau nodig.

Waarom procestechniek?

Een procesoperator is een persoon die verantwoordelijk is voor een productieproces die bestaat uit meerdere subprocessen. Meestal bestaat dit proces uit meerdere machines. Als procesoperator bewaak je de kwaliteit van het productieproces en zorg je ervoor dat alle machines hun werk doen.

Related Posts