Wat zijn momenteel de beste laptops?

Wat zijn momenteel de beste laptops?

 • #1 MacBook Pro 13″ (M1) Dé beste laptop van 2021. Schermdiagonaal: 13″
 • #2 HP Pavilion 15. Beste koop laptop van 2021. Schermdiagonaal: 15,6″
 • #3 HP Spectre x360. Top laptop met touchscreen. Schermdiagonaal: 13″
 • #4 Lenovo Legion 7. Beste gaming laptop. Schermdiagonaal: 15,6″
 • #5 Acer Swift 3. Beste laptop voor studenten.

#1 MacBook Pro 13″ (M1) Dé beste laptop van 2021. Schermdiagonaal: 13″

 • #2 HP Pavilion 15. Beste koop laptop van 2021. Schermdiagonaal: 15,6″
 • #3 HP Spectre x360. Top laptop met touchscreen. Schermdiagonaal: 13″
 • #4 Lenovo Legion 7. Beste gaming laptop. Schermdiagonaal: 15,6″
 • #5 Acer Swift 3. Beste laptop voor studenten.
 • Beste uit de test: Apple MacBook Pro (Oktober, 2021) MKGR3N/A – 14 inch – Apple M1 Pro – 512 GB – Zilver.

 • Beste koop: Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200L5MH – Gaming Laptop – 15.6 Inch.
 • ASUS VivoBook Pro 15 OLED K3500PH-L1115T Notebook.
 • Lenovo Yoga Slim 7 82A200A9MH.
 • Acer Aspire 5 A514-53-57N0.
 • Acer Swift 3 SF314-59-52UX.
 • Waar komt het merk Lenovo vandaan?

  Lenovo (Lenovo Groep) is een Chinese maker van computerhardware en consumentenelektronica. In 1984 werd Legend Holdings opgericht en de merknaam Lenovo werd in 2004 geïntroduceerd. Het bedrijf is de grootste computerfabrikant van China en is de grootste ter wereld naar marktaandeel.

  Wat maakt een laptop snel?

  Hoe bepalen we de snelheidsklasse? Voor de snelheid van een laptop vinden wij de processor het belangrijkst. Dit is namelijk het ‘brein’ van je laptop en bepaalt welke taken deze aankan en hoe snel dat gaat. Het type opslag maakt veel uit voor de opstartsnelheid en hoe snel programma’s opstarten.

  Waar moet je op letten als je een laptop koopt?

  Bij het aanschaffen van een laptop moet u ook nadenken over de afmeting en het gewicht. Neemt u de laptop vaak mee, dan kunt u beter een kleine lichte aanschaffen. Denk er aan dat een laptop van goede kwaliteit, met een grote processor, accu en geheugen, zwaarder en groter is dan een laptop met minder vermogen.

  Wat is een degelijke laptop?

  Professioneel laptop-gebruik We adviseren dan een laptop met minimaal een Core i5- of Ryzen 5-processor (vooral Excel profiteert van een snellere processor), 8 GB aan werkgeheugen en een SSD met minimaal 256 GB opslagruimte. Houd deze specificaties aan voor zakelijk gebruik of voor een goede studenten-laptop.

  Hoeveel uur kan een laptop mee?

  Als de CPU en de grafische processor hard werken, kan de laptop slechts 2-3 uur meegaan. Wanneer gaming laptops echter op batterij werken en alleen voor lichte toepassingen worden gebruikt, kunnen ze 4 tot 8 uur meegaan.

  Welke aansluiting heb je nodig voor een laptop?

  Twee beeldschermen aansluiten op je laptop via USB adapter Het type adapter dat je nodig hebt, hangt af van het type aansluiting van je beeldscherm. De drie meest gebruikte aansluitingen van een beeldscherm zijn VGA, HDMI, en DVI. Voor elk type aansluiting heb je een andere adapter nodig.

  Hoe kun je VGA aansluiten op je laptop?

  Heb je beeldschermen die gebruik maken van een VGA aansluiting? Dan kun je meerdere schermen op je laptop aansluiten met behulp van een USB naar VGA adapter. Deze adapter sluit je met de USB kabel aan op je laptop, en met een VGA kabel aan je tweede beeldscherm.

  Hoe verbind je een laptop met een USB poort?

  De oplossing is relatief simpel: met behulp van een USB adapter kun je gebruik maken van de USB poorten van de laptop om extra beeldschermen aan te sluiten. Het eerste externe scherm verbind je rechtstreeks met je laptop via een HDMI of VGA kabel, en het tweede scherm via de adapter met een USB poort van je laptop.

  Wanneer moet je een laptop aansluiten voor twee beeldschermen?

  Stel je gebruikt de ingebouwde aansluiting van je laptop voor het eerste scherm, dan moet je nog twee USB naar VGA (of HDMI/DVI) adapters aansluiten aan twee USB poorten van je laptop om drie beeldschermen te kunnen gebruiken. Bij het aansluiten van meerdere monitors kan het een probleem worden dat je te weinig USB poorten overhoudt.

  Related Posts