Welk abonnement voor Teams?

Welk abonnement voor Teams?

Een abonnement voor persoonlijk Microsoft Teams voor persoonlijk gebruik

Teams voor persoonlijk gebruik (gratis) Meer informatie Microsoft 365 Personal Meer informatie
Capaciteit van deelnemers 100 deelnemers 300 deelnemers
Maximale duur van vergadering 60 minuten 30 uur
Scherm delen
Premium Office-apps

Kan ik Microsoft teams gebruiken als particulier?

Microsoft Teams blijft groeien en heeft 145 miljoen dagelijks actieve gebruikers. Vandaag kan je al naast een zakelijk account op Teams ook een particulier account toevoegen. Deze functie werd eind vorig jaar gelanceerd in voorbereiding voor de consumentenversie die vanaf vandaag beschikbaar is.

Is vergaderen met Teams gratis?

Vergaderingen zijn een van de belangrijkste manieren om samen te werken in Teams Gratis (klassiek). Vergaderingen helpen u: Gratis onlinevergaderingen maken en bijwonen met audio en video van hoge kwaliteit.

Wat kost een abonnement op Microsoft Teams?

De Microsoft 365 Business Basic licentie bevat Microsoft Teams en andere Microsoft apps. De kosten van Microsoft Teams komen in deze licentie neer op €4,20 per gebruiker per maand. In deze licentie heb je verder toegang tot OneDrive, SharePoint en Exchange.

Waar vind ik Microsoft Teams?

Aanmelden en aan de slag gaan met Teams

  1. Klik in Windows op Start. > Microsoft Teams.
  2. Als u een Mac gebruikt gaat u naar de map Programma’s en klikt u op Microsoft Teams.
  3. Op een mobiel apparaat tikt u op het pictogram van Teams.

Kun je teams gebruiken zonder Outlook?

Of je nu gasten toelaat via hotmail of direct in Microsoft Teams — Er is geen verschil. Vergaderingen doen kan via Microsoft Teams met externe mensen. Net zoals vroeger ook een outlook uitnodiging kon gebruikt worden. Teams is gebouwd om te kunnen samenwerken binnen en buiten je organisatie.

Hoe krijg ik Microsoft teams?

Aanmelden en aan de slag gaan met Teams

  1. Start Teams. Klik in Windows op Start. > Microsoft Teams. Als u een Mac gebruikt gaat u naar de map Programma’s en klikt u op Microsoft Teams. Op een mobiel apparaat tikt u op het pictogram van Teams.
  2. Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Microsoft 365.

Kan ik Teams gebruiken?

Microsoft Teams gebruiken op al je apparaten Je kunt op één plek vergaderen, chatten, bellen en samenwerken, of je nu thuis, op het werk, op school of bij vrienden bent.

Hoe werkt Teams voor particulieren?

Microsoft Teams is een online samenwerkingstool van Microsoft die standaard is inbegrepen in een aantal Office 365 licenties. Met het programma kunnen mensen binnen en buiten de organisatie met elkaar chatten, videobellen en samenwerken in documenten.

Hoe lang duurt een Teams meeting?

Het kan een paar minuten duren, afhankelijk van uw internetverbinding. Als u geen Teams-account hebt, selecteert u Deelnemen als gast en voert u uw naam in om als gast aan de vergadering deel te nemen.

Related Posts