Welke edelsteen bij je dragen?

Welke edelsteen bij je dragen?

Als je edelstenen in huis wilt leggen, is de gouden driehoek een mooi begin. Dit is een combinatie van rozenkwarts, amethist en bergkristal welke je in een driehoek legt. De edelstenen verbinden zich met elkaar en in de driehoek ontstaat zo een krachtveld van liefde, rust en helderheid.

Waar draag je rozenkwarts?

-Leg een rozenkwarts neer in een ruimte waar creatieviteit en liefde versterkt moeten worden. -Op je nachtkastje heeft rozenkwarts een positief effect op je nachtrust, maar ook op je liefdesleven. -Draag rozenkwarts aan een ketting voor dat heerlijke beschermende gevoel van liefde.

Wat betekent het als je een edelsteen kwijtraakt?

Stenen snappen zelf wanneer hun taak volbracht is. Volgens kenners zouden ze dan verkleuren, tijdelijk kwijtraken of breken om aan te geven dat je ze niet meer nodig hebt. Het kan ook zijn dat je niet meer hetzelfde goede gevoel krijgt bij het gebruik van de edelsteen.

Hoe gebruik je rozenkwarts steen?

Rozekwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Het leert ons onszelf te accepteren zoals we zijn, zodat we anderen ook kunnen liefhebben om wie en wat ze zijn. Zoek je naar vriendschap, dan is rozekwarts je steen. Draag deze bij je in een leuk sieraad of in je broekzak.

Hoe dichter je een edelsteen bij je draagt, hoe krachtiger deze voor je werkt. Sommige edelstenen zijn verkrijgbaar in een handig broekzak formaat (zie bijvoorbeeld de citrien en de maansteen). Ook kun je een edelsteen ketting dragen om direct de energie van de edelsteen op je huid te ervaren.

Welke kristallen gaan goed samen?

Er zijn meer combinaties die gezamenlijk een heel specifiek effect hebben.

  • Howliet, hematiet, onyx en sneeuwvlokobsidiaan zorgen samen voor een betere aarding.
  • Bergkristal, witte calciet en diamant hebben naast hun eigen werking een versterkend effect op de werking van andere edelstenen.

Kan je 2 edelstenen tegelijk dragen?

Hoeveel stenen kun je tegelijkertijd gebruiken? Hier is geen gouden regel voor, maar als algemene regel kun je stellen dat je het beste niet meer dan drie stenen tegelijkertijd kunt dragen. Voor (jonge) kinderen is het verstandig niet meer dan één steen tegelijkertijd te dragen.

Related Posts