Welke naam opgeven vliegticket?

Welke naam opgeven vliegticket?

Namen op uw vliegticket dienen volledig gelijk te zijn aan de gegevens op uw paspoort of identiteitskaart! Dit geldt voor uw achternaam en eerste volledige voornaam. Geeft u bij boeking daarom de correcte gegevens door. 1e voornaam volgens paspoort, dit kan dus afwijken van de roepnaam!

Hoeveel namen op paspoort?

Tarieven

· Naamswijziging meerderjarig persoon €835
· Naamswijziging 1 of 2 minderjarige kinderen €835
· Naamswijziging 3 of meer minderjarige kinderen €1.670

Wat is het nummer van je ID-kaart?

Europese identiteitskaart Het identiteitskaartnummer bestaat uit 9 tekens. Je vindt jouw identiteitskaartnummer rechts bovenaan onder het kopje ‘documentnummer’.

Wat is je eerste naam?

Bij “Eerste voornaam” vul je de eerste volledige voornaam in volgens je paspoort. Heet een passagier Hendrik Abraham Martinus Jansen dan vul je bij de eerste voornaam Hendrik in.

Lees ook:   Hoe vaak moet je Profhilo herhalen?

Wat als je naam verkeerd op je ticket staat?

Een spelfout op je ticket kan namelijk tientallen euro’s kosten, waarschuwt de Consumentenbond. In de basis is het simpel: de naam die op je ticket staat, moet dezelfde zijn als de naam die in je paspoort staat. Komen die twee niet overeen, dan kan een vliegmaatschappij je weigeren.

Wat in te vullen bij naam?

Een voorletter wordt gevolgd door een punt en een spatie, daarachter komt eventueel het tussenvoegsel en dan de achternaam. De voorletters maken deel uit van de initialen van de persoon. Sommigen gebruiken het begrip voorletter ook voor andere namen, zoals van bedrijven, plaatsnamen of wegen.

Wat moet je invullen bij vliegtickets?

Vliegtickets boeken: Wat heb je nodig?

  • Je geslacht.
  • Voornaam en achternaam zoals in je paspoort.
  • Geboortedatum.
  • Adresgegevens.
  • E-mailadres.
  • Telefoonnummer.

Wat is je officiële voornaam?

De Voornaam zie je als naam in de afspraken in de agenda, is de voornaam die gebruikt wordt in de brieven en e-mails en die je in je statistieken terugvindt. De officiële voornaam gebruik je voor de officiële (doop)naam(en) van de leerling.

Lees ook:   Waarom een aselecte steekproef?

Wat betekent e V in paspoort?

Er zijn drie vermeldingen mogelijk: e/v: echtgenoot/echtgenote van. p/v: partner van. w/v: weduwe/weduwnaar van.

Kan je de naam op een vliegticket veranderen?

Vliegtickets zijn op naam, dus je kan geen naamswijziging uitvoeren of jouw ticket overdragen aan een vriend of familielid. Je mag echter wel de reisdata en de herkomst/bestemming van jouw vlucht wijzigen.

Kan je naam veranderen op vliegticket?

Het overdragen van je vliegticket naar een andere persoon is vrijwel nooit toegestaan. De meeste (lowcost)airlines, zoals Ryanair, Transavia, Wizzair, Easyjet staan nooit een naamswijziging toe. Het overdragen van je vliegticket naar een andere persoon is vrijwel nooit toegestaan.

Related Posts