Welke Stempelinkt drukt niet door?

Welke Stempelinkt drukt niet door?

Versamagic van Tsukineko is een pigment inkt. Deze inkt is zuurvrij, permanent en vervaagt niet. Werkt mooi op zowel licht als donker papier, omdat deze deels op het papier blijft liggen.

Welke Stempelinkt is watervast?

Versafine inkt van Tsukineko is een zuurvrije pigmentinkt op oliebasis. De inkt is permanent, droogt snel en is na droging watervast. Dit houdt in dat stempelafdrukken kunnen worden ingekleurd met stiften, inkt en verf op waterbasis.

Hoe maak ik mijn stempels schoon?

Stempel eerst je stempel droog op een blaadje en wrijf het vervolgens schoon met een babylotiondoekje. Er mag geen alcohol in het doekje zit, dit kan de stempel aantasten. Laat je stempels na het reinigen altijd eerst goed aan de lucht drogen voordat je ze opbergt.

Wat is het verschil tussen distress inkt en distress oxide?

De Distress ink is een Dye inkt die reageert met water. De Oxide is een Dye en Pigment ink. Een Pigment inkt is een inkt die een laagje op je papier legt.

Versafine inkt van Tsukineko is een zuurvrije pigmentinkt op oliebasis. De inkt is permanent, droogt snel en is na droging watervast. Dit houdt in dat stempelafdrukken kunnen worden ingekleurd met stiften, inkt en verf op waterbasis. De inkt zal niet uitlopen.

Wat is het verschil tussen dye inkt en pigment inkt?

Inkten op basis van kleurstof (dye) zijn de standaard inktsoorten die gebruikt worden in inkjetprinters. Ze bestaan uit kleurstof (dye) die volledig is opgelost en gesuspendeerd in vloeistof. Gepigmenteerde inkt bestaat uit een zeer fijn poeder van vaste kleurstofdeeltjes in suspensie in een vloeibare drager.

Wat kun je met distress inkt?

Deze inkten zijn bijzonder geschikt om de vintage, verweerde en vlekken look te creëren. Ze zijn natuurlijk zuurvrij, niet giftig, vervagen niet en zijn op waterbasis. Perfect om te gebruiken bij al uw scrapbook pagina’s, kaarten en papier projecten.

Meestal is een vochtig doekje of een stempelreiniger voldoende om je stempels schoon te maken. Alleen als je speciale inktsoorten gebruikt, zoals waterproof of permanente inkt, heb je een oplosmiddel of een specifiek reinigingsproduct nodig.

Wat is VersaFine inkt?

Versafine inkt is een uitzondering onder Pigment inkten, het inktkussen is stevig vilt met een stoflaag erover in plaats van sponzig, dit komt door de samenstelling van de inkt en dat de inkt op olie basis is.

Wat is pigment ink?

Pigment inkt bestaat uit kleine deeltjes pigment en een vloeibare vervoerder en ontstaat door gekleurd poeder te mengen met water. Pigment inkt zijn (zeer) watervast en hechten aan de vezels van het papier.

Wat is Chalk inkt?

Chalk inkt zoals VersaMagic is een mengsel van dye- en pigmentinkt. Bij deze inkt geldt al het voorafgaande over dye inkt en pigmentinkt. Geeft een krijtachtige afdruk.

Related Posts