Welke Thuisstudies zijn er?

Welke Thuisstudies zijn er?

In Nederland zijn er vier grote aanbieders van thuisstudies: Laudius, LOI, NHA, en NTI. Elke thuisstudie vergelijken we op deze website. Let op: ook als je les wilt volgen in een klaslokaal kun je op deze website terecht. NTI en LOI bieden naast thuisstudies ook klassikale cursussen aan.

Is NTI thuisstudie?

Het NTI (Nederlands Talen Instituut) is een commerciële onderwijsinstelling die thuisstudies aanbiedt.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Bij NHA kun je de VMBO, HAVO en VWO vakken als thuisstudie volgen, mét begeleiding van een vakdocent.

Wat is een thuisstudie waard?

Een thuisstudie diploma van deze opleidingen heeft dezelfde waarde als in het dagonderwijs. Opleidingen die niet in het register staan kunnen ook prima geschikt zijn. Bijvoorbeeld MBO- en HBO programma’s die onderdeel zijn van een erkende volledige opleiding.

Wat is de beste thuisstudie organisatie?

1 – LOI (beste thuisstudie-opleider) Bij LOI kun je zowel klassikaal als online studeren. Blader eens door hun catalogus, want zij zijn de beste thuisstudie-opleider.

Is LOI het waard?

Je ziet dat het voor de meeste opleidingen wél zo is dat een LOI diploma veel waard is. Onafhankelijke instanties, de overheid en externe keurmerken zorgen er voor dat een LOI diploma erg waardevol is. Daarnaast is het toevoegen van een LOI diploma ook een waardevolle aanvulling voor je cv.

Welke thuisstudie staat het beste aangeschreven?

Wat is de beste opleider van Nederland?

ICM is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland! ICM opleidingen & trainingen is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Voor deze verkiezing beoordeelde het Nederlandse publiek opleidingsinstituten op inhoud, trainers en organisatie & contact.

Related Posts