Welke Thule dakdrager heb ik?

Welke Thule dakdrager heb ik?

Op de website van Thule vindt u namelijk een tool om de juiste bevestiging terug te vinden voor uw type wagen. U vindt er uiteraard ook alle informatie per dakdrager. Eens u de juiste dakdrager hebt, kan u op zoek gaan naar een koffer of fietsendrager om hierop te bevestigen.

Hoe Thule slot vervangen?

Het plaatsen van een cilinderslot: – Steek de moedersleutel in de cilinder. Met het THULE One Key System is slechts één sleutel nodig om zowel de allesdrager als de accessoires af te sluiten. worden, en trek de cilinder met de sleutel eruit. – Plaats de nieuwe cilinder zoals boven onder punt 1 beschreven wordt.

Welke breedte dakdragers?

Soort dakdragers Dit is het meest eenvoudige type voor bevestiging, vaak zijn er 2 maten ( 120 en 135 cm ) voor de verschillende breedte auto’s. Deze dakdragers komen vooral voor op stationwagons en cross uitvoeringen.

Welke Thule WingBar?

Thule Evo WingBar is een allround dakdrager die compatibel is met alle accessoires, van dakkoffers tot daktenten. Dankzij de brede laadruimte kunt u meer spullen vervoeren. Thule Edge WingBar is een slanke en sportieve dakdrager die naadloos integreert met de rest van de auto.

Kan er een dakdrager op mijn auto?

Er zijn dakdragers voor vrijwel alle auto’s, dus ook voor auto’s zonder dakrails. Je bevestigt de dragers in dat geval met behulp van speciale passtukken tussen de rand van het dak en het portier. Kijk goed welke dragers op jouw auto passen of zoek hierboven naar dakdragers op basis van jouw kenteken.

Welke dakdrager past?

In de eerste plaats is het belangrijk dat u weet welk merk, model en bouwjaar uw auto heeft. In de tweede plaats is het belangrijk om te weten welk type autodak uw auto heeft. De meeste dakdragers zijn namelijk autospecifiek wat betekent dat de pasvorm specifiek is afgesteld op het type auto.

Kan een dakdrager op elke auto?

Hebben jullie voor alle auto’s dakdragers beschikbaar? Ja, voor vrijwel iedere auto, behalve voor sommige bestelauto’s en Amerikaanse auto’s.

Wat is een WingBar dakdrager?

De Thule WingBar Edge is de beste, veiligste én stilste dakdrager die er momenteel bestaat. De Wingbar Edge wordt gekenmerkt door een op vliegtuigen gebaseerde technologie voor het beperken van windgeruis en brandstofverbruik, uitstekende aerodynamische eigenschappen en lage positie op het dak.

Wat is een WingBar?

De WingBar is een aluminium constructie met aan de bovenkant een rubber strip. Dit geeft grip wanneer je bijvoorbeeld grote dozen of planken gaat vervoeren. Daarnaast gebruikt Thule deze strip ook ter verbetering van de aerodynamica.

Related Posts