Wie is de saboteur?

Wie is de saboteur?

Tijdens Wie Is De Saboteur worden jullie in groepjes opgedeeld, welke allen beschikken over één aangewezen mol. Hij of zij gaat alles op alles zetten om de spellen te laten mislukken, zonder dat iemand erachter komt dat deze persoon de boel aan het saboteren is.

Hoeveel saboteurs?

Elke speler krijgt het volgende aantal kaarten: Bij 3-5 spelers – ieder krijgt 6 kaarten. Bij 6-7 spelers – ieder krijgt 5 kaarten. Bij 8-10 spelers – ieder krijgt 4 kaarten.

Is Saboteur een leuk spel?

Conclusie. Saboteur is typisch zo’n spel dat (bijna) iedereen leuk vindt en daardoor onmisbaar is in de collectie van elke spellenliefhebber. Het is als saboteur leuk om je medespelers te hinderen en het is als schatgraver spannend of jullie, door samen te werken, het voor elkaar krijgen om bij het goud te komen.

Wie is de ezel?

Je speelt één of meer kaarten met hetzelfde getal. Daarna mag de volgende speler. Die moet hetzelfde aantal kaarten spelen, maar dan met een hoger getal, of past. Als je de ezelkaart speelt, volgt er een speciale ronde, waarin de speler die de hoogste kaart speelt de kaarten krijgt, inclusief de ezel.

Wie is de saboteur groepsspel?

Het is aan de saboteur om onopgemerkt zoveel mogelijk proeven te saboteren, het is aan de deelnemers om enerzijds geld te verzamelen voor de groep en aan de andere kant de saboteur te ontmaskeren. De winnaar van het spel is diegene die op de laatste dag de saboteur weet te ontmaskeren.

Wie is de saboteur opdrachten?

Het spel bestaat uit 5 opdrachten. Bij iedere opdracht kan het team bitterballen verdienen. Het aantal bitterballen dat ze met de opdrachten hebben verdiend, krijgen ze aan het einde van het spel. Het team dat raadt wie de saboteur in hun team is, wint de verdiende bitterballen, anders wint de saboteur deze.

Wat zijn de Doelkaarten bij Saboteur?

Het doel van de goudzoekers is om zo snel mogelijk de juiste gangenkaarten neer te leggen om zo het goud te vinden. Wanneer het goud in het spel gevonden wordt, winnen de goudzoekers. Wanneer het de goudzoekers niet lukt om het goud te bereiken voordat alle kaarten in het spel gespeeld zijn wint de saboteur het spel.

Hoeveel saboteurs met 4 spelers?

Als er 1 saboteur meedeed, krijgt deze goudkaarten ter waarde van 4 goudstukken. Bij 2 of 3 saboteurs, krijgen deze ieder goudkaarten ter waarde van 3 goudstukken en bij 4 saboteurs ontvangt ieder van hen goudkaarten ter waarde van 2 goudstukken. De spelers houden hun goudvoorraad tot het einde van het spel geheim.

Hoe kan de saboteur winnen?

Wanneer er een ononderbroken route is gelegd tussen de startkaart en de doelkaart met daarop de schat, winnen de goudzoekers. Wanneer de doelkaart met de schat niet wordt bereikt, winnen de saboteurs.

Wie is de ezel ezel ronde?

Die moet hetzelfde aantal kaarten spelen, maar dan met een hoger getal, of past. Als je de ezelkaart speelt, volgt er een speciale ronde, waarin de speler die de hoogste kaart speelt de kaarten krijgt, inclusief de ezel. De ronde is afgelopen als één van de spelers geen kaarten meer heeft.

Wie is de ezel Blokker?

Ezelen is een gezellig, hectisch en snel spel voor de hele familie. Schuif de kaarten naar elkaar, verzamel vier dezelfde en pak als eerste een ezel. Te laat? Dan word je de ezel!

Related Posts