Wie zingt liedje T Mobile reclame?

Wie zingt liedje T Mobile reclame?

04-06-2021 (16:54) – Campagnes Ze komen uit hits als Mocro Maffia, Ferry, The Handsmaid’s Tale en The Queen’s Gambit. De muziek is gecomponeerd op basis van de soundtrack van klassieker 2001: a space odyssey en ingezongen door Paul Sinha.

Welke muziek T Mobile reclame?

Johan Strauss (Ali B en Brownie voor T-mobile: 4G netwerk) Ali B en Brownie spelen spelletjes op het razendsnelle 4G netwerk van T-mobile. In deze reclame is een bekend klassiek muziekstuk te horen.

Wat is een dagretour daluren?

☑️ De NS Dagretour is geldig op maandag t/m vrijdag van 00.00 tot 6.30 uur, 9.00 tot 16.00 uur en na 18.30 uur. Zo kan je op dit moment voor slechts 17,50 euro een 2e klas NS dagretour bemachtigen. Het goedkope treinkaartje is geldig in de daluren en het weekend op een traject in Nederland naar keuze.

Hoe werkt een dagretour NS?

Een Dagretour is geldig voor een heen- en terugreis op het gekochte traject op één dag. Reis je op een andere dag terug? Jongeren van 12 t/m 18 jaar reizen tijdens de daluren voor € 7,50 op een Jongeren Dagkaart. Deze dagkaart is verkrijgbaar via de NS-app.

De muziek is ingezongen door Paul Sinha (foto), in samenwerking met MassiveMusic. De productie ligt in handen van Czar. Margaret Kreuger, manager brand & customer communications bij T-Mobile, zegt: ‘Met de nieuwe campagne bouwen we verder aan onze Unlimited-positionering.

Wie zingt liedje Plus Reclame 2021?

Plus benadrukt lokale betrokkenheid in nieuwe campagne met muziek van Rob Dekay.

Welke muziek T-Mobile reclame 2020?

Niemand minder dan Typhoon verwoordt in deze nieuwe campagne van T-Mobile wat het betekent om Unlimited te zijn.

“Het leven is Unlimited. Laat je gaan, voel de kick. Ontpop jezelf tot een nieuwe ik…” aldus zangeres Sharon Kovacs, die speciaal voor deze gelegenheid voor het eerst in het Nederlands zingt.

04-06-2021 (16:54) – Campagnes De muziek is gecomponeerd op basis van de soundtrack van klassieker 2001: a space odyssey en ingezongen door Paul Sinha.

Wie zingt At Last in Polestar reclame?

Het is At Last van Ane Brun. De Noorse zangeres sluit hiermee achteraan in een rij van tientallen covers van dit nummer; het origineel is van Glenn Miller uit 1941, een bekende versie is van Etta James uit 1960.

Wie zit er in de Lidl reclame?

Voor de bijbehorende reclame hebben ze onder andere Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonjé, Berget Lewis en Peter Beense weten te strikken. En uiteraard zijn de vaste gezichten Thomas Acda en Sergio Romero IJssel ook van de partij.

Wie zingt samen zijn reclame?

Clear Music brengt MEAU en Alzheimer Nederland samen voor kerstcampagne. In de kerstcampagne van Alzheimer Nederland staat de klassieker Samen Zijn van Willeke Alberti centraal, uitgevoerd door singer-songwriter MEAU.

Hoe heet het liedje van T-Mobile?

Het origineel het: Viva Espana. Voor de reclame hebben ze het omgedoopt tot Viva Marrakech.

Related Posts