Hoe lang uitstel vennootschapsbelasting?

Hoe lang uitstel vennootschapsbelasting?

Voor uw aangifte vennootschapsbelasting kunt u tussen 1 april en 1 juni uitstel aanvragen. Ook dat kan op verschillende manieren . U vraagt uitstel aan tot 1 november. Binnen 3 weken na uw aanvraag krijgt u van de Belastingdienst een schriftelijke reactie.

Hoeveel maanden uitstel VPB?

Het normale uitstel is 5 maanden. Wilt u langer uitstel? Doe daarvoor dan een verzoek met het formulier Aanvraag uitstel aangifte vennootschapsbelasting. Motiveer uw verzoek.

Wat is de wettelijke termijn voor het indienen van de aangifte vennootschapsbelasting?

​Vanaf de balansdatum heeft u, ongeacht de datum van de algemene vergadering, een termijn van 7 maanden om uw aangifte in te dienen. Deze termijn van 7 maanden begint te lopen vanaf de 1ste dag van de maand volgend op de balansdatum.

Hoe uitstel aanvragen vennootschapsbelasting?

Log in bij de Belastingdienst met eHerkenning. Ga naar het vennootschapsbelasting-scherm en selecteer links in het menu Vennootschapsbelasting 2020. Klik onder aan het vennootschapsbelasting-scherm op de link Uitstel vennootschapsbelasting 2020 aanvragen. Je komt nu in het uitstel aanvragen scherm.

Hoe lang uitstel belastingaangifte?

U kunt via de site, telefonisch of via een brief uitstel voor het indienen van de aangifte vragen bij de Belastingdienst. Zonder opgave van reden krijgt u 5 maanden uitstel, derhalve tot 1 september 2021. Via uw accountant of fiscaal jurist krijgt u zelfs uitstel tot 1 mei 2022.

Hoe lang uitstel van betaling Belastingdienst?

Vraag bij belastingschuld om uitstel van betaling met het formulier Verzoek betalingsregeling voor particulieren. Vraag bij terugbetalingsproblemen voor toeslagen om uitstel van betaling met het formulier Verzoek persoonlijke betalingsregeling toeslagen. U kunt maximaal 12 maanden uitstel van betaling krijgen.

Hoe lang tijd om belastingen in te vullen?

De deadline voor de aangifte via Tax-on-web is uiterlijk dinsdag 20 juli 2021 voor burgers (uitstel wegens wateroverlast). Mandatarissen hebben tot en met donderdag 21 oktober 2021 de tijd. Als je je aangifte nog op papier invult moet deze ten laatste op woensdag 30 juni 2021 worden ingediend.

Hoe kan ik uitstel belastingaangifte aanvragen?

Hoe vraagt u uitstel?

  1. Telefonisch. Bel hiervoor met de BelastingTelefoon. U kunt dan onder voorwaarden 4 maanden uitstel krijgen.
  2. Schriftelijk. Vraag bij belastingschuld om uitstel van betaling met het formulier Verzoek betalingsregeling voor particulieren.

Hoe vraag ik uitstel belastingaangifte aan?

Uitstel aanvragen gaat zo:

  1. Download het formulier ‘Aanvraag uitstel aangifte inkomstenbelasting’.
  2. Vul het formulier in op uw computer en druk het af. U weet dan zeker dat u alle relevante informatie aan ons doorgeeft.
  3. Verstuur het formulier per post naar het adres dat daarop staat.

https://www.youtube.com/watch?v=dUy0qEzCnRU

Related Posts