Inhoudsopgave
- 1 Wat zijn de drukste dagen in de horeca?
- 2 Wat wordt het meest besteld op thuisbezorgd?
- 3 Hoeveel bestellingen krijgt thuisbezorgd?
- 4 Welke doelgroep besteld het meeste eten?
- 5 Hoeveel klanten heeft Thuisbezorgd?
- 6 Hoe werkt Thuisbezorgd NL voor ondernemer?
- 7 Wat is de doelgroep van thuisbezorgd?
- 8 Hoeveel Nederlanders bestellen eten?
Wat zijn de drukste dagen in de horeca?
Vraag om vaste vrije dagen Standaard op vrijdag en zaterdag vrij is uiteraard niet mogelijk omdat dit vaak de drukste dagen in de horeca zijn. Door het hebben van vaste vrije dagen en eventueel vaste werktijden krijg je meer regelmaat en raak je niet oververmoeid.
Wat wordt het meest besteld op thuisbezorgd?
Meest bestelde maaltijden In 2019 was de meest bestelde maaltijd in Nederland de Frikandel, gevolgd door Kapsalon Döner en Pizza Margherita. Tegelijkertijd wijzen data van Thuisbezorgd.nl uit dat de trend ‘gezonder willen eten’ van groot belang is.
Hoeveel winst horeca?
In 2017 werd in de sector horeca een gemiddeld bedrijfsresultaat behaald van 14,3 % Dit betekent dat van er van elke EURO omzet gemiddeld 14 cent winst wordt gemaakt. De kosten zijn gemiddeld 85,7 % van de omzet. De grootste kostenpost betreft “Inkoopkosten omzet” met een aandeel van 29 %.
Standaard op vrijdag en zaterdag vrij is uiteraard niet mogelijk omdat dit vaak de drukste dagen in de horeca zijn. Door het hebben van vaste vrije dagen en eventueel vaste werktijden krijg je meer regelmaat en raak je niet oververmoeid.
Welke dag bestellen mensen het meest eten?
Thuisbezorgd.nl: zondag is de drukste dag, tot 60 bestellingen per minuut.
Hoeveel bestellingen krijgt thuisbezorgd?
Sinds de start van ons bedrijf in 2000, zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Momenteel zijn in Nederland meer dan ± 7500 bezorgrestaurants bij ons aangesloten en verwerken we meer dan 1.000.000 bestellingen per maand.
Welke doelgroep besteld het meeste eten?
Laag inkomen Jongeren tot 35 jaar vormen bij uitstek de groep die maaltijden bestelt : 75 procent van hen doet dit weleens. Eveneens opvallend is dat de groep met een relatief laag inkomen veel vaker online bestelt dan de groep met een hoog inkomen.
Hoeveel mensen bestellen online eten?
Per jaar worden er in Nederland 315 miljoen complete maaltijden bij mensen thuisbezorgd. Ook afhalen blijft populair; jaarlijks worden er 650 miljoen maaltijden afgehaald. Gemiddeld komt dat neer op één maaltijd per Nederlander per week. Mensen die uit eten gaan zijn daar niet bij gerekend.
Waarom bestellen mensen eten?
Waarom bestellen mensen eten: omdat men geen zin heeft om te koken (49 procent) en als men (onverwacht) laat thuis komt (35 procent). Daarnaast spelen weersomstandigheden een rol.
Hoeveel klanten heeft Thuisbezorgd?
Thuisbezorgd.nl heeft een flinke stijging gemeld in het aantal bestellingen. In 2020 werden er 49 miljoen bestellingen geplaatst via hun platform, dit waren er in 2019 nog 38 miljoen. Uiteraard heeft corona aan de enorme groei bijgedragen.
Hoe werkt Thuisbezorgd NL voor ondernemer?
Zo werkt Thuisbezorgd.nl De klant kiest zijn of haar gerecht(en) en betaalt eventueel meteen online. Jij ontvangt direct de bestelling via onze T-Connect software of Takeaway Box. Je bereidt en bezorgt de bestelling of de klant haalt deze af.
Hoeveel mensen werken er bij Thuisbezorgd?
Het bedrijf was in 2020 actief in 23 landen. De belangrijkste markten zijn het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada en Nederland. In datzelfde jaar werken er 8955 fte bij het bedrijf. In totaal werden 588 miljoen maaltijden afgeleverd namens 244.000 restaurants.
Hoeveel eten wordt er besteld?
Wat is de doelgroep van thuisbezorgd?
Van oorsprong richten de drie platforms zich echter op de volgende doelgroepen: Klanten bij Thuisbezorgd kunnen voornamelijk terecht voor een snelle hap. Denk aan traditionele bezorgmaaltijden als pizza, chinees of shoarma.
Hoeveel Nederlanders bestellen eten?
In 2019 heeft 35 procent van de Nederlanders via een digitaal platform zoals Thuisbezorgd of Deliveroo maaltijden besteld bij een restaurant, fastfoodketen of cateraar.