Heeft Salvatore Adamo kinderen?

Heeft Salvatore Adamo kinderen?

Amélie Adamo
Anthony AdamoBenjamin Adamo
Salvatore Adamo/Kinderen

Wat is de leeftijd van Adamo?

78 jaar (1 november 1943)
Salvatore Adamo/Leeftijd

Waar is Salvatore Adamo geboren?

Comiso, Italië
Salvatore Adamo/Geboorteplaats

Hoeveel platen verkocht Adamo?

Met zo’n 100 miljoen verkochte albums en singles en een carrière die meer dan 50 jaar overspant, zal niemand tegenspreken dat het plaatsje van Salvatore Adamo in de Eregalerij van Radio 2 oververdiend is. Een carrièreoverzicht van de zanger van “Tombe la neige”, “Dolce Paola” en “Inch’Allah”.

Wat is de leeftijd van Will Tura?

81 jaar (2 augustus 1940)
Will Tura/Leeftijd

Wie zong Tombe la neige?

Salvatore Adamo
Tombe La Neige/Artiesten
Tombe la neige (1964) – Adamo. Salvatore ridder Adamo, artiestennaam Adamo (Comiso (Sicilië), 1 november 1943) is een Belgische zanger van Italiaans-Siciliaanse afkomst.

Wie is de best verkopende artiest van België aller tijden?

Bovenaan het lijstje van de bestverkopende Belgische artiesten staat Salvatore Adamo. Hij behaalde een internationale hit met ‘Tombe La Neige’. In totaal verkocht hij bijna 100 miljoen albums en singles. De top drie wordt vervolledigd door Frédéric François en Jacques Brel.

Met wie is Will Tura getrouwd?

Jenny Swinnen
Will Tura/Huwelijkspartner

Amélie Adamo

Waar is Jules de Corte geboren?

DeurneJules de Corte / GeboorteplaatsDeurne is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De in de regio Peelland gelegen gemeente telt 32.604 inwoners en heeft een oppervlakte van 119,02 km². De gemeente Deurne maakt deel uit van het plusregio SRE. De carnavalsvereniging in het centrum is de Peelstrekels. Wikipedia

Waar is Adamo geboren?

Comiso, ItaliëSalvatore Adamo / GeboorteplaatsComiso is een gemeente in de Italiaanse provincie Ragusa en telt 29.402 inwoners. De oppervlakte bedraagt 64,9 km², de bevolkingsdichtheid is 453 inwoners per km².
De volgende frazioni maken deel uit van de gemeente: Comiso en Pedalino e Quaglio. Wikipedia

Waar woonde Jules de Corte?

Hij woonde in Delft, Helmond en vanaf 1973 woonde hij in de Geldersestraat 9 in Helenaveen, waar hij in alle rust en vaak tot diep in de nacht, keihard werkte aan zijn composities. In 1983 onderging hij een hartoperatie. Jules de Corte ligt begraven in Helmond.

78 jaar (1 november 1943)Salvatore Adamo / Leeftijd

Waar is Jules de Corte begraven?

De Corte overleed op 71-jarige leeftijd in een ziekenhuis ten gevolge van hartproblemen en is begraven op begraafplaats Molenstraat 72 te Helmond. Op 11 maart 2008 werd De Corte postuum onderscheiden met de Oeuvreprijs van de gemeente Helmond.

Wat verkoopt Jules de Corte?

85% van de fietsen die hij nu verkoopt is een e-bike. Toen de Corte in 2010 op zestig jarige leeftijd de kans kreeg zijn zaak (niet het pand) van de hand te doen, kwam hij erachter dat hij zestig uren in de week over had.

Is Adamo getrouwd?

Nicole AdamoSalvatore Adamo / Huwelijkspartner (geh. 1969)

Hoeveel platen heeft Adamo verkocht?

Gedurende zijn lange carrière heeft Adamo al meer dan 90 miljoen platen verkocht. Zijn bloeiperiode dient in de sixties gesitueerd (in 1964 was hij wereldwijd de tweede best verkopende artiest op wereldvlak, na een groepje genaamd “The Beatles”), maar hij is sinds altijd blijven zingen en van zijn muziek blijven leven.

Waar ligt Jules de Corte begraven?

Met wie is Adamo getrouwd?

https://www.youtube.com/watch?v=g8LNnlvG5-4

Related Posts