Hoe blokkeer ik een telefoonnummer op mijn Samsung mobiel?

Hoe blokkeer ik een telefoonnummer op mijn Samsung mobiel?

Hieronder lees en zie je hoe je onbekende telefoonnummers op een Samsung-smartphone blokkeert.

 1. Open de ‘Telefoon’-app.
 2. Druk rechtsboven op de drie puntjes.
 3. Druk op ‘Instellingen’.
 4. Druk op ‘Nummers blokkeren’.
 5. Schuif de slider naast ‘Onbekende bellers blokkeren’ naar rechts.

Hoe blokkeer je een nummer op je vaste lijn?

Sommige telefoontoestellen bieden de mogelijkheid om bekende en/of anonieme oproepnummers te blokkeren. Raadpleeg daarvoor de handleiding van uw toestel of vraag aan uw telefoonprovider wat de mogelijkheden zijn. U kunt het nummer van uw vaste lijn laten registreren als privé/geheim.

Hoe buitenlandse telefoonnummers blokkeren?

Word je (herhaaldelijk) gebeld door een onbekend buitenlands nummer, dan is het een goed idee om dit nummer te blokkeren. Dat doe je als volgt: Android: druk in de Telefoon-app op het nummer en kies Gegevens in het menu dat nu verschijnt. Druk rechtsboven op de drie puntjes en kies Contact blokkeren.

Hoe blokkeer je een onbekend telefoonnummer?

 1. Stap 1: Druk op Telefoon.
 2. Stap 2: Druk op Recent.
 3. Stap 3: Selecteer het telefoonnummer dat je wil blokkeren uit je oproeplijst.
 4. Stap 4: Druk op Gegevens.
 5. Stap 5: Druk rechtsonder op Nummer blokkeren.
 6. Stap 6: Druk op Blokkeren.

Kan ik op mijn vaste telefoon een nummer blokkeren?

We hebben inderdaad geen mogelijkheid om op je vaste lijn een specifiek nummer te blokkeren. Wel zijn er dingen die we kunnen doen bij telefonische overlast. Je leest er meer over op deze informatiepagina. We hebben ook een meldformulier dat je kunt invullen.

Hoe kan ik 0044 nummers blokkeren?

Nummers blokkeren

 1. Android: druk in de Telefoon-app op het nummer en kies Gegevens in het menu dat nu verschijnt. Druk rechtsboven op de drie puntjes en kies Contact blokkeren.
 2. iOS: druk in de Telefoon-app op Recent. Druk op de i-knop rechts van het telefoonnummer dat je wilt blokkeren. Druk op Blokkeer deze beller.

Hoe kan ik geblokkeerde nummers deblokkeren?

Deblokkeer telefoonnummer op Android

 1. Open de telefoon-app.
 2. Klik op het icoon met de drie verticale stippen.
 3. Ga naar de optie Configuratie of instellingen.
 4. Zoek naar het gedeelte Geblokkeerde nummers in deze instellingen.
 5. Zoek het telefoonnummer dat u wilt deblokkeren.
 6. Klik op dat nummer.
 7. Kies de ontgrendeloptie.

Wat gebeurt er als een geblokkeerd nummer je belt?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Hoe kan ik zien of ik geblokkeerd ben op SMS?

Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg.

Welk nummer begint met 0044?

ARNHEM – Inwoners van Arnhem en omgeving krijgen met regelmaat telefoontjes van hen onbekende telefoonnummers uit Engeland, met landcode 0044.

Hoe blokkeer je je telefoonnummer?

Door een telefoonnummer te blokkeren, heb je zelf in de hand wie jou kan bellen of sms’en. Zo weerhoud je bijvoorbeeld een ongewenste beller ervan jou continu lastig te vallen. Vanaf het geblokkeerde telefoonnummer kan jij niet meer gebeld of ge-sms’t worden. Je blokkeert dus een specifiek telefoonnummer, maar niét een persoon.

Hoe voorkom je geblokkeerd telefoonnummer?

Door een telefoonnummer te blokkeren, heb je zelf in de hand wie jou kan bellen of sms’en. Zo weerhoud je bijvoorbeeld een ongewenste beller ervan jou continu lastig te vallen. Vanaf het geblokkeerde telefoonnummer kan jij niet meer gebeld of ge-sms’t worden.

Hoe doe je contact blokkeren?

Druk op het telefoonnummer dat je wil blokkeren. Druk in het menu dat verschijnt op ‘Gegevens’. Druk rechtsboven op de drie puntjes. Druk op ‘Contact blokkeren’.

Related Posts