Hoe duur is een dongel?

Hoe duur is een dongel?

De data simkaart plaats je in de dongel. Soms krijg je die meegeleverd bij het Data Only abonnement dat je afsloot, maar via webwinkels als Coolblue kun je ook zelf 4G dongels kopen. Deze kosten tussen de 70 en 100 euro.

Wat kost een dongel KPN?

Databundels

Data Geldigheidsduur Prijs
onbeperkt 0.128 Mb/s 1 maand €8,99
1 GB 25 Mb/s 1 maand €10,00
3 GB 25 Mb/s 1 maand €16,00
5 GB 25 Mb/s 1 maand €22,00

Wat is een internet dongle?

Een Dongel zorgt ervoor dat je mobiel internet kan gebruiken op je laptop of computer. In deze USB-stick kun je een simkaart stoppen en op je laptop aansluiten.

Wat is de beste tv dongle?

Signaalsterkte

Dongle Beste voor Beoordeling
TP-Link Archer T3U Prijs-kwaliteit 8,5
Netgear Nighthawk A7000 Simpele installatie 8,3
TP-Link Archer T4U Casual internetters 8,0
Netgear A6100 Draagbaarheid 7,9

Hoe werkt een Dongel van KPN?

Een Dongel is een apparaatje (usb-stick) met een ingang voor een simkaartje om mobiel internet te ontvangen. Hoe werkt het? Als u deze simkaart in een Dongel plaatst en vervolgens aansluit op een usb-poort van uw laptop kunt u overal in Nederland of het buitenland direct online en zakendoen.

Wat doet dongel?

Wat is een dongle voor tv?

Een smart tv is een tv die is verbonden met het internet. Nieuwere modellen hebben een ingebouwde internetaansluiting, maar er zijn ook tv’s die deze aansluiting niet hebben. Die kan je via USB en een wifi-dongle eenvoudig aansluiten op je internetverbinding.

Waar koop ik een dongel?

Met een dongel ben je altijd en overal verbonden. Bij BCC hebben wij dongels van TP-Link en IT-Works. De werking is eenvoudig, je sluit het accessoire aan op je laptop via een USB aansluiting en kunt daarna direct online aan de slag!

Hoe werkt een 4G dongel?

Een dongel (Engels: Dongle) is een USB apparaatje waarmee je toegang kunt krijgen tot internet via een 4G verbinding. In de dongle steek je een simkaartje waar een databundel op zit. Door de dongel via USB te koppelen en te selecteren als netwerk heeft het apparaat direct toegang tot internet.

Related Posts